V zagonskem podjetju Mesi, ki bo jeseni na trg poslalo nov izdelek mtablet, naslednika obstoječega samodejnega merilnika gleženjskega indeksa, bodo potrebovali tudi kadrovske okrepitve. Iščejo vodjo trženja in mlajšega razvijalca aplikacij android.

»Iščemo entuziastičnega in proaktivnega člana ekipe, ki se lahko pohvali z dobrimi komunikacijskimi in vodstvenimi sposobnostmi ter s pestrimi izkušnjami iz različnih trženjskih projektov. Nekoga, ki se ne boji rasti skupaj z zagnano ekipo in jo usmerjati ter stremeti k nenehnim izboljšavam,« na vprašanje, kakšnega vodjo trženja si želijo, odgovori Teja Cerar, vodja Mesijeve pisarne. Dodaja, da bodo pri kandidatih iskali tudi, kako proaktivni so, kakšne so njihove vodstvene sposobnosti, odločnost, željo po izboljšanju in željo, da bi postali najboljši na svojem področju. Dodatno prednosti bodo imeli tisti, ki poznajo najnovejše trženjske prijeme, principe in dobre prakse.

Glavne naloge novega sodelavca, s katerim bodo sklenili dolgoročno sodelovanje, bodo načrtovanje in vzdrževanje spletne strani podjetja, analiza obiska in konstantno izboljševanje njene vsebine, načrtovanje vsebine, zanimive za kupce in preostale deležnike, analiza rezultatov in izboljševanje z namenom trajnega grajenja skupnosti, ki se poistoveti z vizijo podjetja, upravljanje družbenih omrežij, snovanje trženjskih kampanj ob udeležbi na sejmih, konferencah, družbeno odgovornih dogodkih, snovanje in izdelava tržnega materiala, snovanje oglaševalskih kampanj ter vzdrževanje odnosov z javnostmi.

Delo v mladi in perspektivni ekipi, z »zagonskim« delovnim okoljem

Na delovno mesto mlajšega razvijalca aplikacij android pa si želijo privabiti zagnanega sodelavca, ki bi rad ustvarjal in hkrati pridobival znanje o delovanju in programiranju naprav z operacijskim sistemom android, pojasnjuje Cerarjeva. »Od kandidata pričakujemo fleksibilnost, potrpežljivost, vztrajnost in sposobnost dela z mlado, energično ekipo. Pomembna lastnost je tudi odprtost in želja po pridobivanju novega znanja. Zaželeno je, da zna kandidat dobro uporabljati google in hitro tipkati,« znanja in veščine, ki jih bodo iskali pri teh kandidatih, našteje sogovornica. Ker gre za delovno mesto začetnika, so posebej opredelili tudi formalna znanja, ki jih mora imeti mlajši razvijalec. To so poznavanje programov android studio, java in android XML ter osnovno poznavanje photoshopa ali podobnih orodij. Delo razvijalca začetnika, ki bo v Mesijevo ekipo prav tako sprejet za dolgoročno sodelovanje, bo namreč vključevalo razrez izdelanih slik uporabniških vmesnikov, integracijo novih dizajnov, funkcionalnosti in bombončkov, modifikacijo sistema android, povezovanje z zunanjimi napravami oziroma merilniki in oblakom.

Zakaj se prijaviti na katero od odprtih delovnih mest? Ker gre za delo z mlado in perspektivo ekipo, sodelovanje pri razvoju sodobnih izdelkov ter znanje o delovanju tehnologij v medicini. »Prav tako je delovni urnik lahko fleksibilen, sprostitev pa je možna tudi s popoldanskim druženjem ob igranju namiznega nogometa,« delovno okolje v zagonskem podjetju opiše Cerarjeva. slo