PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Tenis - ATP - Cincinnati

Dolgopolov A./+1,5/-Berdych T.
2
Berdychov slog igre Dolgopolovu več kot očitno ne ustreza, kajti Čeh je slavil v čisto vseh štirih preteklih srečanjih, tudi včeraj pa je proti Robredu napovedal kandidaturo za lep rezultat v Cincinnattiju. Špancu je oddal vsega igro, medtem ko se je Dolgopolov krepko namučil z Janowiczem. Tomaš bo težko oddal igro na svoj servis, medtem ko se mu bo za "brejk" v vsakem nizu ponudila vsaj kakšna možnost.

Tenis - ATP - Cincinnati

Djokovič N.-Wawrinka S.
1
Za Noleta je to še edini Masters turnir, ki manjka v njegovi zbirki, zato ste lahko prepričani, da mu zmaga tukaj pomeni ogromno. Sicer je proti Goffinu spet pokazal kar precej labilnosti, a Wawrinka je bil ta teden še bolj neprepričljiv. Tako Čorić, kot Karlović sta bila v idealnem položaju, da ga izločita, a sta v odločilnih trenutkih povsem popustila, kar je Švicar znal izkoristiti. Dvomim, da bo Novaku kos, še posebej zaradi nedavnih težav s hrbtom, k čemur Stanovo udejstvovanje med dvojicami ravno ne pripomore.

Tenis - ATP - Cincinnati dvojice

Bryan/Bryan-Cabal/Farah
1
Dvojčka Bryan sta hvaležna stranka na listkih, takrat kadar turneja zavije v Cincinnati. Tukaj sta od vseh dvojic v več kot stoletni zgodovini osvojila največ naslovov (kar šest), letos bi utegnila dodati še sedmo lovoriko iz Ohia. Proti Kolumbijcema sta obe lanski srečanji dobila, dobro formo pa potrjuje tudi njuna turnirska zmaga prejšnji teden v Montrealu.

Rally - Nemčija - Rally

Kubica R.-Neuville T.
2
V skupnem seštevku je razlika med belgijsko in poljsko posadko ogromna. Medtem ko sta Neuville in Gilsoul trenutno na petem mestu, se je Kubica s svojim sovoznikom Szczepaniakom le dvakrat uspel zavihteti med najboljših deset. Stavo podkrepi še podatek, da sta Belgijca lani tukaj zmagala (edina Neuvillova zmaga v WRC), torej bi jima proga morala ustrezati.

Nogomet - Nizozemska - 2.liga

Achilles-RKC Waalwijk
0, 2
Rahlo pretiravanje s favoriziranjem domačih. Ekipa Achilles je sestavljena iz polamaterjev, a fantje so sezono začeli krasno, z dvema zmagama proti povprečnima ekipama Fortune in mladincev Ajaxa, sedaj pa jih čaka prvi pravi test. V goste jim prihaja lanskoletni prvoligaš iz Waalwijka, ki je po dveh uvodnih remijih lačen zmage, vodi jih uveljavljeni trener van den Berg, uprava pa se želi čim prej vrniti v prvo ligo.