Boschev IXO se je spet izkazal z novo funkcijo: ročaj krasi oznaka iz rdečega blaga z njegovim imenom. Poleg tega se zaradi svoje nove ergonomske oblike Boschev izvijač brez kabla zdaj še bolje prilega v roko.

Intuitivno krmiljenje in izboljšano polnjenje

Zdaj lahko intuitivno nastavite pomembne funkcije, kot je vrtenje naprej in nazaj: če stikalo potisnete naprej, vijak privijate, če pa ga potisnete nazaj, vijak odvijate. Lučko na glavi izvijača je zdaj mogoče zlahka prilagoditi: lučka LED oddaja posebno močno belo svetlobo, ki jo lahko uporabljate kot usmerjeno svetilko ali razpršen žaromet in si s tem zagotovite najboljšo vidljivost pri delu. S svojo priročno funkcijo polnjenja s pomočjo kabla mikro USB in zaradi skrajšanja časa polnjenja je novi IXO hitro pripravljen za nove dogodivščine – pravi prijatelj, ki je pripravljen na vse.

Prodanih okoli 14 milijonov enot – zgodba o IXO

Najmanjši izvijač brez kabla iz Boscha še ni končal svoje zgodbe o uspehu. Od predstavitve v letu 2003 je bilo prodanih več kot 14 milijonov enot, zaradi česar je najbolj priljubljeno električno orodje na svetu. Je hkrati praktična alternativa ročnim izvijačem in zanesljiv prijatelj v skoraj vseh situacijah. Opremljen s pravimi dodatki, lahko privija vijake za vogalom, segreje žar,

odpre steklenico vina in celo začini hrano. IXO dopolnjuje može leta in še vedno mu uspeva slediti trendom. Novi IXO je na voljo v naslednjih različicah: kot "premium" različica s polnilcem, desetimi nastavki za izvijač, adapterjem za kotne vijake in adapterjem za zamaknjene kote, kot "srednja" različica s polnilcem, desetimi nastavki za izvijač in adapterjem za kotne vijake in kot "osnovni" model s polnilcem in desetimi nastavki za izvijač.