PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Liverpool - Bournemouth
1
Novi angleški prvoligaš Burnemouth je premier ligo pričakovano pričel s porazom proti Aston Villi. Čeprav slednje ne gre podcenjevati, pa je jasno, da ima Liverpool v svojem kadru precej kvalitetnejše igralce, ki bi danes svojemu klubu morali brez težav priskrbeti vse tri točke.

Nogomet - Slovenija - 1. liga

Celje - Zavrč
0
Obe ekipi nastopata pod pričakovanji in sta daleč od želene forme. Celje ima po petih krogih vsega dve točki, medtem ko je Zavrč zbral tri več. Srečanje bo verjetno precej bolj izenačeno kot pa napeto, zato delitev točk ne bi bilo presenečenje.

Nogomet - Španija - Superpokal

Barcelona - Athletic Bilbao
1
Barcelona je na prvi tekmi na stadionu San Memes doživela pravo katastrofo in izgubila s kar 0:4. Tako slabe predstave Kataloncev, ki imajo ogromno težav predvsem v obrambi, tokrat vseeno ne gre pričakovati. Varovanci trenerja Luisa Enriqueja bodo danes napadli na vso moč in verjetno tudi zmagali, a njihove možnosti, da nadoknadijo visok zaostanek in osvojijo lovoriko, se zdijo pičle.

Košarka - Mednarodni - Prijateljske tekme

Litva - Turčija
1
Litva je po štirih pripravljalnih tekmah še neporažena, a velja upoštevati, da so bili njeni nasprotniki do sedaj Avstralija (dvakrat), Finska in Avstrija. Turčija bo predstavljal bistveno večji izziv, kar so nenazadnje Turki dokazali tudi s sobotno zmago proti Grkom.