PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Aston Villa - Manch Utd
0
Obe ekipi sta prvenstvo začeli z zmago, s tem da je pri osvojitvi treh točk nekoliko več sreče imel Manchester United. Igra rdečih vragov je daleč od navdušujoče, kar bi znalo proti vselej neugodni Aston Villi predstavljati težavo. Hkrati ne gre pozabiti niti, da bo United nastopil oslabljen, saj vratarja Davida de Gee tudi tokrat bržkone ne bo v postavi.

Nogomet - Francija - 1.liga

Monaco - Lille
1
Ena izmed želja Monačanov v letošnjem prvenstvu je zagotovo prekiniti prevlado Paris Saint-Germaina. V prvem krogu so bili uspešni in premagali Nico, novih treh točk pa se nadejajo tudi na domačem igrišču. Glede na dobro formo Monačanov že v pripravljalnem obdobju, jim Lille težav ne bi smel povzročati.

Nogomet - Nemčija - 1. liga

Bayern (M) - Hamburger SV
1
Za Bayern bo letošnja sezona še kako pomembna, saj bo skušal prvenstvo osvojiti že četrtič zapored. V uvodnem krogu bi vse drugo kot zmaga za Bavarce pomenilo veliko razočaranje, saj gostijo Hamburg, ki se je lani komaj obdržal med elitno druščino, v letošnji sezoni pa je že sklenil pokalno tekmovanje,potem ko je bil od njega boljši četrtoligaš.

Nogomet - Belorusija - 1.liga

Gomel - BATE Borisov
2
Bate je v zadnjem krogu doma nekoliko nepričakovano klonil proti neposrednemu tekmecu za naslov Dinamu iz Minska. Za beloruskega prvaka je bil to sploh prvi prvenstveni poraz v sezoni, zato novega neuspeha proti Gomlu, ki se bori za obstanek, ne gre pričakovati.

Nogomet - Španija - Superpokal

Athletic Bilbao - Barcelona
0
Tekma evropskega superpokala proti Sevilli je pokazala, da španski prvaki kljub zmagi še niso optimalno pripravljeni. Pomanjkljivosti v igri Barcelone je še nekaj, prav tako pa bodo Katalonci po zahtevni torkovi tekmi v Tbilisiju, ki se je končala šele po podaljških, imeli tudi nekoliko težke noge. Precej bolj spočiti in sveži Baski bi morali na domačem terenu to izkoristiti.