PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Odbojka - Evropska liga (M)

Poljska - Slovenija
2
Slovenski odbojkarji so odločni, da po nekaj neuspešnih naskokih na zmago na zaključnem turnirju v zadnjih letih tokrat le opravijo svoje delo, kot se od njih pričakuje. Zmaga na tem turnirju prinaša lepo in veliko nagrado, igranje v svetovni ligi. To je tudi glavni cilj naših, od katerega ne bežijo. Vedo, da bo treba še dvakrat zmagati, tudi danes, pa čeprav nasproti stoji domačin.

Nogomet - Norveška - Pokal

Rosenborg - Mjondalen
1
Rosenborg je na dobri poti k novemu naslovu norveškega prvaka, saj ima že sedem točk prednosti. To mu omogoča, da se lahko mirno posveti tudi pokalu in starta na dvojno krono, današnji nasprotnik pa mu bo le stežka prekrižal načrte, saj gre za predzadnje moštvo prve lige, ki je na zadnjih petih tekmah osvojil vsega točko. Cilj Mjondalena je gotovo boj za obstanek, zato bo želel v tej tekmi predvsem potrošiti čim manj moči, s porazom pa je že sprijaznen.

Nogomet - ZDA - 1.liga

New York City - Washington
0, 2
Za City igra nekaj zvenečih imen z evropskih zelenic, a tem veteranom je očitno že nekoliko pošla sapa, poleg tega pa še niti niso povsem uigrani (predvsem Pirlo). Trije porazi na zadnjih štirih tekmah pričajo o slabi formi Cityja, ki ga danes čaka še ena visoka ovira - trenutno vodilna ekipa lige MLS, proti kateri bo že točka uspeh.

Nogomet - Brazilija - 1.liga

Atletico MG - Gremio Porto Alegre
1, 0
Derbi z vrha lestvice, v katerem bo vodilni Atletico poskušal še povečati prednost pred zasledovalci. Zaenkrat je sezona zanj skoraj sanjska, saj pridno zbira točke, zmagal pa je na 11 od 17 tekem. Tudi Gremio, ki je trenutno tretji, je na dobri poti, a ga daje predvsem slaba igra na gostovanjih, saj jih je izgubil kar pet od osmih. To je slaba popotnica pred gostovanjem pri vodilni ekipi, ki je doma v 9 tekmah oddala le štiri točke.