PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

WBA - Manchester City
2
Prvi krog premier lige je že ponudil kar nekaj presenečenj, predvsem izstopata domača poraz Arsenala in remi Chelseaja. Pri Cityju so verjetno z odobravanjem sprejeli izida teh tekem, saj sta največja konkurenta za naslov že oddala prve točke. To bi morala biti še dodatna motivacija za varovance Manuela Pellegrinija, da danes storijo vse za zmago in že pridelajo prvo prednost v boju za prvaka. Hkrati so dobili tudi opozorilo, da bo letošnja sezona izjemno težka in je vsak tekmec vreden velikega spoštovanja, zato lahko pričakujemo odločno zasedbo Cityja, ki domačim ne bo dovolila veliko manevrskega prostora.

Nogomet - Nemčija - Pokal

Osnabruck - Leipzig
2
Leipzig ima ob Red Bullovem kapitalu in ambicijah velike apetite po čimprejšnjem preboju med nemške prvoligaše, kar se utegne zgoditi že po letošnji sezoni, saj veljajo za ene od favoritov v 2. bundesligi. Ob tem verjetno želijo čim dlje tudi v pokalu, kjer lahko dobijo priložnost tudi za merjenje moči s prvoligaši. Motiva za preboj čez prvo oviro jim zato ne bi smelo manjkati, saj jim nasproti stoji le tretjeligaš.

Nogomet - Hrvaška - 1.liga

Lokomotiva ZG - Hajduk
0
Obe moštvi sta v prvih krogih prvenstva razočarali, saj ima Lokomotiva le eno zmago, Hajduk pa je celo še brez nje, zato sta zasluženo pri dnu lestvice. Zdi se, da bo danes glavni cilj obeh, da ne izgubita in kljub veliki želji po zmagi, bosta oba trenerja verjetno v zaključku tekme predvsem poskrbela, da slučajno ne izgubita, zato diši po remiju.

Tenis - ATP - Montreal

Monfils - Fognini
1
Fognini je na dobro izkoristil peščeni del sezone in nanizal nekaj dobrih rezultatov, ob vrnitvi na trdo podlago pa bo verjetno znova nekoliko padel. Monfils je nazadnje igral v Umagu, nato pa si vzel nekaj prostih tednov, da bo pripravljen na pomemben del sezone. Masters v Montrealu je že eden večjih turnirjev v letu, kjer bo lahko pokazal, da spada med 15 najboljših na svetu, izpad v prvem krogu pa bi zanj pomenil pravo katastrofo.