Zadrževanje v senci in osvežitev v morju je odlična rešitev za premagovanje visokih poletnih temperatur, a vsi se najraje in najbolj učinkovito ohladimo s prijetno ohlajeno pijačo, ki nam vlije novo energijo in poskrbi, da lahko nadaljujemo s poletnimi aktivnostmi. Žal pa pijača pogosto ni tako hladna, kot bi si želeli, in v Gorenju so mislili prav na to.

Ledomat IMC1200S, ki le v desetih minutah pripravi do 80 gramov ledu ali kar 12 kilogramov v enem dnevu, je idealna rešitev za vse, ki se želijo v poletnih dneh ohladiti z osvežujočo pijačo po lastnem izboru. Za delovanje ledomata ni potreben priklop na vodo, kar predstavlja idealno rešitev za uporabo na domačem vrtu, v kampih, na jadrnici, v avtodomu ali pa kar v pisarni. Z njim lahko pripravimo raznovrstne pijače in tako presenetimo in razvajamo svoje najdražje.

Lahko se prepustimo kreativnosti in se preizkusimo v pripravi koktajlov ali pa si po večerji privoščimo prijetno ohlajen viski z ledom, morda pa si delovni dan v pisarni popestrimo z ledeno kavo ali ledenim čajem, polnim svežega poletnega sadja. Zaradi izjemno enostavne uporabe je idealen tudi za razstavne prostore, kjer lahko svoje goste postrežemo, kot bi bili v najboljšem lokalu ali restavraciji. Odlikujejo ga zaslon na dotik, možnost priprave kock dveh velikosti, odstranljiva posoda za led in prozoren pokrov.