PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - BiH - Premier

Sarajevo-Široki Brijeg
1
Sarajevo je pred kratkim dobilo tujega investitorja iz Malezije in ob tem si na Koševu letos obetajo sprehod do naslova prvaka. Glede na to, da so iz evropskih tekmovanja že izpadli, se lahko povsem osredotočijo le na domačo ligo.

Tenis - ATP - Montreal kvalifikacije

Herbert P.-Youzhny M.
1
V takšni formi, kot se trenutno nahaja Mikhail Južni, bi proti njemu podprl skoraj katerega koli igralca na turneji.

Tenis - ATP - Montreal kvalifikacije

Chung H.-Gonzalez A.
1
Korejec Chung slovi kot največji potencial azijskega tenisa po Nišikoriju in je eden izmed štirih najstnikov v TOP100. Tudi prejšnji teden se je izkazal in Čiliću povzročil ogromno dela. Že spomladi je mladenič dokazal, da mu ameriški beton "leži".

Nogomet - Anglija - Premier

Arsenal-West Ham/+1/
1
Tule grem močno na Arsenal. West Ham je v Evropi pokazal ogromno slabosti, se izvlekel proti Birkirkari, danes pa bodo v napadu močno pogrešali sposobnost Ederja Valencie. Arsenal je v svoje, že tako spodobno moštvo, dodal še izjemnega vratarja Petra Cecha, vsi glavni akterji otvoritvene tekme sezone, ki jo je Wenger dobil proti Mourinhu, so zdravi in pripravljeni, da mestnemu tekmecu odčitajo lekcijo napadalnega, gledljivega nogometa. Napoved: 4:0!

Nogomet - Portugalska - Superpokal

Benfica-Sporting L./2,5/
1 (=manj)
OBe ekipi si sezono močno želita začeti z lovoriko, stavnice nekaj več možnosti namenjajo Sportingu, meni pa se zdi, da tukaj prav veliko golov ne bo padlo in ne izključujem niti možnosti odločitve po enajstmetrovkah. Odkar o zmagovalcu portugalskega superpokala odloča le ena tekma na nevtralnem igrišču, se je v 14 primerih kar 10-krat zgodilo, da so bili po rednem delu doseženi manj kot trije goli.