Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Manch Utd - Tottenham
1
Nova sezona angleškega prvenstva se začenja z derbijem med Manchester Unitedom in Tottenhamom. Jasno je, da vloga favorita pripada rdečim vragom, ki letos odkrito ciljajo na naslov prvaka. Vseeno pa ekipa iz Londona ne bo lahek zalogaj, njen kader pa je dovolj kvaliteten, da preseneti na Old Traffordu.

Nogomet - Anglija - Premier

Chelsea - Swansea
1
Na papirju dvoma o zmagovalcu ne bi smelo biti, a pri Chelseaju se že v uvodu v sezono soočajo s težavami v napadu, saj imajo zdrava le dva napadalca. Če bodo angleški prvaki pred golom nerazpoloženi, se zna zgoditi, da Swansea na Stamford Bridgeu iztrži ugoden izid.

Nogomet - Slovenija - 1. liga

Krško - Olimpija
0
Resda so Krčani v zadnjem krogu v gosteh visoko izgubili proti Mariboru, a tokrat bodo igrali pred domačim občinstvom, kjer so padli tako Celjani kot Koprčani. Jasno je, da Ljubljančane čaka izredno zahtevno gostovanje, na katerem bosta zaradi rdečih kartonov manjkala še Fink in Kronaveter.

Nogomet - Slovenija - 1. liga

Domžale - Rudar (V)
1
Rudar je po treh tekmah še vedno brez točke in prikovan na dno, medtem ko Domžalčani, ki so v prejšnjem krogu dosegli pomembno zmago proti Olimpiji, zaostajajo le za prvaki iz Maribora. Posebej zanimive nogometne predstave glede na neatraktivno igro obeh moštev sicer ne gre pričakovati, vseeno pa bi se treh točk morali na koncu veseliti domači.

Nogomet - Hrvaška - 1.liga

Dinamo ZG - Rijeka
1
Čeprav se zdi, da lahko Dinamu na Hrvaškem konkurira zgolj Rijeka, se bo tekma najverjetneje razpletla v korist Zagrebčanov. Slednji so po zaslugi kvalifikacij za ligo prvakov odigrali več tekem in so posledično tudi bolje uigrani. Enako ne moremo trditi za Rijeko, ki ima kar nekaj težav in je na prvo prvenstveno zmago čakala kar štiri kroge.