PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Vaterpolo - Mednarodni - SP

Hrvaška-Grčija/+2/
1
Grki so se v četrtfinalu proti Avstralcem reševali v zadnjih sekundah ter uspeli, sedaj pa jih čaka Hrvaška. Naši južni sosedje so po gladki zmagi s Črno goro zelo samozavestni, časopisi pa že pišejo o ekipi, ki bi lahko osvojila naslov. In imajo kar prav - ta reprezentanca obeta velike stvari.

Tenis - ATP - Washington

Johnson S.-Dimitrov G.
2
Dimitrov se je pred kratkim odločil za dva pomembna reza in v ZDA že nekaj dni trenira z Lendlom. Sodelovanje z legendarnim igralcem, ki je dvignil tudi Murraya bi utegnilo že kmalu obroditi sadove, morda že na US Openu, v Washingtonu pa je Dimitrov moj tihi favorit za zmago ob dejstvu, da je imel Nišikori letos težave z s poškodbo noge. Dimitrova po zmagi proti Pelli zdaj čaka Johnson, katerega je pred mesecem dni na Wimbledonu gladko odpravil s 3 proti 0.

Tenis - Challenger - Segovia

Basic M.-Mektič N.
1
Mirza Bašić ima za seboj verjetno kar najboljših nekaj tednov svoje kariere, potem ko mu je v Recanatiju uspelo dobiti prvi turnir serije challenger, v Segovii pa dobro formo potrdil z gladko zmago nad Wujem. Mektić bi ga na pesku morda še lahko presenetil, na turnirjih s trdo podlago pa je jasno, kdo je v prednosti.

Tenis - WTA - Stanford

Kerber A.-Konjuh A.
1
Ponovitev stave iz začetka tedna. Kerberjeva je v prvem krogu samo še okrepila domneve, da se lahko še drugo leto zapored tu prebije v finale, le da tokrat v glavnem žrebu ni Serene Williams. Konjuhova obeta veliko, a njena igra še zmeraj precej niha.

Tenis - WTA - Washington

Bencic B.-Pavlyuchenkova A.
1
Belindo in Garbine Muguruzo sem lani napovedal kot bodočo (vsaj) polfinalistko turnirjev za Grand Slam, kar je Španka letos že upravičila s finalom na Wimbledonu, tudi mlada Švicarka pa s svojo agresivno igro obljublja vrhunske rezultate, že letos pa osvojila svoj prvi turnir v Eastbournu. V trenutnih okoliđščinah se mi zdi stava na Švicarko proti povprečni Rusinji varna opcija.