Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Astana - HJK Helsinki
1
Prva tekma v Helsinkih se je končala z izidom 0:0, zato pred današnjim povratnim srečanjem ni še ničesar odločenega. Astana je že proti Mariboru dokazala, da je na pred domačim občinstvom zelo močna, kar jo danes uvršča v vlogo rahlega favorita.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Partizan - Steaua
1
Partizan ima danes lepo priložnost, da se uvrsti v naslednji krog, saj je na prvi tekmi v Romuniji iztržil ugoden izid 1:1. Beograjčani so na svojem stadionu vselej nevarni, v dodatno oporo pa jim bodo tudi njihovi navijači, ki znajo vselej poskrbeti za peklensko vzdušje.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Shakhtar D. - Fenerbahce
1
Tudi prva tekma med Šahtarjem in Fenerbahčejem ni postregla z zmagovalcem (0:0), zato bo danes še kako zanimivo. Obe ekipi se lahko pohvalita z bogatimi evropskimi izkušnjami, v zadnjih letih pa so vseeno nekoliko uspešnejši Ukrajinci. Čeprav so slednjim danes naklonjene tudi stavnice, jim proti nepredvidljivim Turkom ne bo lahko.

Nogomet - Mednarodni klubi - Prijateljske tekme

Bayern (M) - Real (M)
2
Bayern ima v zadnjih dneh izjemno natrpan tekmovalni urnik, saj je v soboto igral nemški superpokal, včeraj pa se je nato pomeril še z Milanom. Bavarcem se bo zato zagotovo poznalo na utrujenosti, kar bi pri španskem velikanu znali izkoristiti in kaznovati.