PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Tenis - ATP - Kitzbuehl

Haider Maurer-Souza J.O./+1,5/
1
Brazilec je vse od spomladi v tako zanič formi, da bi podprl skoraj vsakega njegovega nasprotnika, odločitev pa je v primeru Avstrijca še toliko lažja. Haider Maurer najraje igra na pesku, igra doma in je v kar dobri formi, tako da bo delo verjetno dokončal po hitrem postopku.

Tenis - ATP - Kitzbuehl

Youzhny M.-Lajovič D.
2
Tudi Južni spada med tiste tenisače, ki že sedaj verjetno čakajo, da se sezona konča. Rus je z obupno igro in posledičnimi porazi padel iz elitne stoterice in ne verjamem, da bo proti Dutziju krize konec. Za Mikhaila bo najbolje, če čim prej odide na severnoameriški beton.

Tenis - ATP - Washington

Kudla D.-Rola B./+1,5/
1
Blažu sicer iz srca privoščim uspeh, a žal v zadnjih nekaj tednih zbira bolj igre, kot pa nize, kaj šele zmage. V Washingtonu je imel nesrečo z žrebom, saj se bo pomeril proti domačinu, ki je prejšnji teden prišel v polfinale Atlante in se trenutno nahaja najvišje na ATP računalniški lestvici odkar je vstopil v družbo profesionalnih teniških igralcev.

Tenis - ATP - Washington

Dolgopolov A.-Smyczek T.
1
Ukrajinec je v obeh dosedanjih srečanjih Smyczka premagal po dveh nizih, nazadnje letos v Delray Beachu, ko je bilo 6/2 in 6/4. Dolgopolov bi ta teden lahko prišel daleč, kajti tukaj rad nastopa, navsezadnje je leta 2012 turnir tudi osvojil.

Tenis - WTA - Stanford

Kerber A.-Gavrilova D.
1
Tretji letošnji medsebojni obračun, potem ko je Kerberjeva slavila tako v Sydneyu, kot Brisbaneu. Tudi v tretjem poskusu Nemko vidim kot tisto, ki bo k mreži prišla srečnejša, kajti Gavrilova ima letos velike težave s stegensko mišico, Kerberjeva pa bo ta teden zelo motivirana, kajti v Kaliforniji bo branila lanski finale.