PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

PAOK - Spartak Trnava
1
Paok je v prejšnjem krogu kvalifikacij sprva v gosteh izgubil proti zagrebški Lokomotivi, nato pa jo je na povratni tekmi premagal s kar 6:0. Jasno je, da so Grki pred domačimi navijači izjemno nevaren nasprotnik, zato Slovakom danes nikakor ne bo lahko.

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Athletic Bilbao - Inter Baku
1
Bivše sovjetske države kot sta Kazahstan in Azerbajdžan v zadnjih letih v nogomet vlagajo pravo bogastvo. Kljub temu jim stika s konkurenco na zahodu verjetno še ne bo uspelo ujeti tako hitro. Proti finalistu španskega pokala moštvo iz Bakuja nima prav velikih možnosti. Pravzaprav bi bilo skrajno nenavadno, če prednost Baskov pred povratno tekmo v Bakuju ne bi znašala tri ali več golov.

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Rabotnički - Trabzonspor
2
Zdi se, da bosta edino pravo orožje Rabotničkega na tekmi prednost domačega igrišča in navijači. A Trabzonspor je težkih gostovanj že dobro navajen iz turškega prvenstva, zato se ne bi smel pustiti presenetiti. Povrhu ima v lanski sezoni peta ekipa turškega prvenstva tudi bistveno kvalitetnejši igralski kader.

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Bordeaux - AEK Larnaka
1
Za Bordeaux bi vse drugo kot zmaga pomenilo ogromno razočaranje. Vsaj zadetek ali morda celo dva prednosti pred povratnim srečanjem bi bila za Francoze izjemnega pomena, saj se še kako dobro zavedajo, da znajo biti Ciprčani na domačem igrišču izredno nepredvidljiv nasprotnik.

Nogomet - Mednarodni klubi - Prijateljske tekme

Real (M) - Milan
1
Realu se lanska slaba sezona in menjava trenerja prav nič ne pozna. Moštvo prepričljivo premaguje nasprotnike, navijače belega baleta pa razveseljuje zlasti dobra strelska forma napadalcev. Glede na to, da so Španci na zadnji pripravljalni tekmi s kar 3:0 odpravili Inter, je jasno, da njegovega mestnega tekmeca čaka zahtevev dvoboj.