PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

CSKA Moskva-Sparta Praga/+1/
1
V začetni fazi evropskih tekmovanj še vsi bolj tipamo, kakšne so zmožnosti ekip, zato je tole kar pogumna stava na ruskega predstavnika. CSKA je domače prvenstvo začel po pričakovanjih, z zmagama proti Rubinu in mestnemu tekmecu Krylya Sovetov, še bolj pa navdušuje podatek, da so na zadnjih štirih tekmah prejeli le gol. Sparta jo bo iz Moskve odnesla res dobro, če bodo v Prago prinesli le gol deficita...

Tenis - ATP - Atlanta

Berrer M.-Becker B.
1
Če gre sklepati sodeč po trenutni formi, potem je izbira zmagovalca jasna - Berrer ima za seboj fantastičen teden v Bogoti, kjer je prišel blizu finala, Becker pa ima težave zmagovati celo na turnirjih serije challenger. Dvomim, da bo nocoj konec niza štirih zaporednih porazov Beckerja, saj ima očitno večje težave s poškodbo, kot bi si to sam želel.

Tenis - ATP - Gstaad

Carreno Busta-Youzhny M./+1,5/
1
Prejšnji teden sem si oba v živo ogledal v Umagu in če sem bil nad mladim Špancem ter njegovo igro navdušen, potem za Rusa težko sploh najdem prave besede. To, kar je "Mischa" pokazal proti Trinkerju ni vredno naziva "nekdanji polfinalist turnirja za Grand Slam". Mogoče bi moral Rus počasi razmišljati o karieri med dvojicami, saj med posamezniki ni več konkurenčen, žal...

Tenis - ATP - Hamburg

Monaco J.-Gulbis E.
2
Monaco je imel v zadnjih tednih težave z zapestjem in sem ga že prejšnji teden "kontriral", ko je igral z Zverevim ter zadel v polno. Argentinec je dvoboj gladko izgubil, tudi proti Gulbisu pa bo imel težave, zlasti, če se na igrišču prikaže motivirana različica Ernestsa.

Tenis - WTA - Florianopolis

Pereira T.-Irigoyen M.
1
Pereira je letos postala prva Brazilka, ki je po 27 letih osvojila WTA turnir in seveda se želi tudi na domačem turnirju odrezati čim bolje. Sicer je prejšnji teden v BAd Gasteinu predala dvoboj, ker naj bi jo bolelo koleno, toda sam menim, da je bila to kamuflaža za čim boljšo pripravo na Florianopolis. Današnjo nasprotnico pozna, pred štirimi leti ji je odčitala lekcijo, a ji je Teliana potem vrnila v kvalifikacijah Hobarta (2:0). Na prvem letošnjem turnirju v Braziliji, ki ga je gostil Rio, je imela Pereira ogromno smole z žrebom, saj je izvlekla ravno kasnejšo zmagovalko, tule pa bo najbrž razveselila domačo publiko in naredila korak proti drugi turnirski zmagi letos.