Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - BiH - 1.liga

Sarajevo - Drina Zvornik
1
Čeprav v Bosni in Hercegovini s prvenstvom šele začenjajo, je državni prvak Sarajevo že zakorakal v sezono. V kvalifikacijah se je klub pomeril z močnim Lechom in pričakovano izgubil. Kljub temu so se Sarajevčani proti Poljakom dobro upirali, kar je zagotovo pozitivna vzpodbuda za nadaljevanje sezone, v kateri bodo skušali ubraniti državni naslov.

Nogomet - Hrvaška - 1.liga

Slaven B. - Lokomotiva ZG
0,2
Lokomotiva se bo skušala pobrati po visokem četrtkovem porazu in izpadu v kvalifikacijah za evropsko ligo proti Paoku. Zagrebčani so v prvenstvo zakorakali z zmago in porazom, v primeru današnjega uspeha in osvojenih treh točk pa bi prišli tik pod vrh. Kljub temu da je Slaven Belupo še brez zmage, zna biti zelo neugoden tekmec, kar so izkusili tudi hrvaški podprvaki iz Reke, ki so Slavenu zabili kar tri zadetke, a na koncu vseeno iztržili le točko.

Nogomet - Mednarodni klubi - Prijateljske tekme

Inter - Real (M)
2
Čeprav se sezona še ni pričela, so nogometaši Reala strelsko izjemno razpoloženi. To so dokazali tudi na zadnji pripravljalni tekmi proti Manchester Cityju, ki so jo dobili s kar 4:1. Že res, da je Inter v poletnem prestopnem roku pripeljal nekaj izvrstnih nogometašev, a to tudi pomeni, da se ekipa še vedno spoznava in uigrava, kar utegne danes priti do izraza.

Nogomet - Mednarodni klubi - Prijateljske tekme

Schalke - Porto
0
Porto je do sedaj odigral tri pripravljalne tekme in vpisal dve zmagi in poraz. Zanimivo, prav vsi tekmeci Portugalcev so bile nemške ekipe in tako bo tudi tokrat, ko bodo igrali proti Schalkeju. Na papirju sta ekipi precej izenačeni, zato ne bi presenetilo, če bi se ekipi razšli z neodločenim izidom.