Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Prijateljske tekme

Manch City - Real (M)
2
Danes bo odigranih kar nekaj pripravljalnih tekem, a najzanimivejša bo zagotovo tista med Manchester Cityjem in Realom iz Madrida. Po zadnjih srečanjih sodeč, za favorita velja City, ki je na pripravah še neporažen, a velja poudariti, da je strelsko precej slabše razpoložen od belega baleta. Prav forma napadalcev pa bi lahko danes odločila zmagovalca.

Nogomet - Slovenija - 1. liga

Zavrč - Olimpija
2
Olimpija je z všečno igro in visoko zmago v prvem krogu proti Gorici navdušila. Tokrat ljubljanske nogometaše čaka zahtevno gostovanje pri Zavrču. Čeprav je Zavrč pretekli petek v Ljudskem vrtu proti Mariboru iztržil remi, utegne biti srečanje proti Olimpiji zanj še zahtevnejše, saj je v pretekli sezoni proti zeleno-belim izgubil prav vsa srečanja.

Nogomet - Slovenija - 1. liga

Gorica - Rudar (V)
1,0
Tako Gorica kot Rudar sta v prvem krogu izgubila in bosta svoje prve točke skušala osvojiti danes. Zadnja dva medsebojna dvoboja so dobili Goričani, ki bodo zaradi prednosti domačega igrišča v vlogi rahlega favorita tudi tokrat.

Nogomet - Kitajska - 1.liga

Tianjin Teda - Shandong Luneng
2
Na Kitajskem je po 20 krogih zelo napeto, saj razlika med prvimi štirimi moštvi znaša le dve točki. V borbi za naslov je tudi Shandong, ki na prvenstveni lestvici zaseda tretje mesto in danes gostuje pri ekipi Tianjin Teda. Slednja se je znašla v hudi krizi, saj na zmago čaka že več kot sedem krogov, v tolažbo pa ji ni niti dejstvo, da je pred domačim občinstvom tri točke doslej uspela osvojiti zgolj dvakrat.