Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Evropska liga

Hajduk - Koper
1
Koprčani bi znali obžalovati zapravljeno priložnost, da prvo tekmo dobijo s prednostjo dveh golov, ko so Hajduku dopustili znižanje na 2:3 v izteku prve tekme. Splitčani bodo pred številčno publiko na Poljudu danes od prve minute odločno krenili v lov na čim višjo zmago in slovenske pokalne prvake čaka težka naloga, če želijo odnesti celo kožo in napredovati v naslednji krog kvalifikacij.

Nogomet - Evropska liga

Žilina - Dacia Chisinau
1
Slovaki so z 2:1 dobili že prvo tekmo v Moldaviji, kar jim omogoča precej več taktičnega manevrskega prostora in teoretično lahko igrajo tudi na remi, a verjetno se ne bodo želeli igrati z ognjem, kot se je denimo Maribor, in bodo zaigrali vse prej kot obrambno naravnano ter pred svojimi navijači poskušali še enkrat premagati realno gledano šibkejšega nasprotnika.

Nogomet - Evropska liga

Inter Baku - FH Hafnarfjordur
1
Tudi Inter iz Bakuja je enako kot Žilina prvo tekmo v gosteh dobil z 2:1, kar ambicioznim Azerbajdžancem daje lepe možnosti, da se bodo brez trepetanja prebili v naslednji krog kvalifikacij. Islandski klubi v Evropi zaenkrat ne kotirajo prav visoko in FH se bo najbrž izkazal za lahko premagljivega nasprotnika za Inter.

Tenis - ATP - Umag

Čorič B. - Bedene A.
1
Bedene na pesku ni ravno »pošast«, zato bo imel danes še toliko več dela z motiviranim Čorićem, ki se pred domačo publiko na turnirju v Umagu zagotovo želi prebiti daleč in izpad v drugem krogu zanj ne pride v poštev, sploh ne proti igralcu, ki je na ATP lestvici daleč za njim.