PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Tenis - ATP - Bastad

Bellucci T.-Lindell C./2:0/
Z
Če je Bellucci včeraj trenutno najboljšega Šveda odpravil z 2:0 v nizih, potem tudi danes težko pričakujemo drugačen razplet. Lindell težko vzdrži v izmenjavah z Brazilcem, v napoto pa mu bo tudi neugoden vrtinčast servis nasprotnika.

Tenis - ATP - Bastad

Zverev A./+1,5/-Monaco J.
1
18-letni "čudež" iz Hamburga, Sascha Zverev se včeraj ni proslavil, a proti Reisterju vseeno izvlekel zmago. Danes ga veter najbrž ne bo oviral, mu bo v veliko pomoč dejstvo, da je imel Monaco v zadnjih tednih težave z zapestjem in je na Mallorci prejšnji teden zaključil rehabilitacijo.

Tenis - ATP - Umag

Rublev A.-Kavčič B.
1
Rublev je res naredil ogromno pot iz Vladivostoka do Istre, a verjamem, da bo za tale dvoboj maksimalno pripravljen in tudi motiviran, da upraviči podeljen (kupljen) wildcard. Kavčič je v enem mesecu dvakrat zamenjal celino in njegova psihofizična pripravljenost je vsaj meni velika enigma. Medtem ko bi s stalnim trenerjem včeraj na največji popoldanski vročini oral pomožno igrišče, so ga očividci videli bolj rekreativno udarjati v družbi prijatelja Mikea Urbanije. Kakorkoli že, mladi Rus ima vse možne predispozicije (razen izkušenj), da Blaža izloči, žal...

Tenis - ATP - Umag dvojice

Draganj/Kontin-Moser F/Shamasd
1
Draganja in Kontinen bosta imela zavoljo Marinovega statusa domačina seveda glasno podporo s tribun, če pa gre sklepati po njunem prvem letošnjem nastopu na hrvaških tleh (Zagreb), lahko resno računata celo na turnirsko zmago. Za začetek imata dvojico, ki je letos prvič združila moči, predvsem forma "Kanadčana" pa je zelo zelo vprašljiva.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Astana-Maribor/2.G/
1 (=da)
Ali bo Maribor zadel? Seveda bo! Na treningih je bilo vse podrejeno temu, da v Astani pade gol v mrežo domačina, potem pa naj Kazaki dajo tri, če imajo res tako dober napad, kot pravi njihov trener. Kvota res ni ravno za "dol pasti", je pa po moji oceni vsekakor dober "tiket" material.