Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Dila Gori - Partizan
0,2
Partizan je prvo tekmo v Beogradu dobil zgolj z 1:0, kar je za klub zagotovo bilo opozorilo, da Gruzijskega prvaka ne gre podcenjevati. Slednji je v preteklosti že presenetil nekatere favorizirane evropske tekmece, zato bo za srbskega prvaka še kako pomembno, da na gostovanju kar najhitreje doseže zadetek in si s tem olajša nadaljevanje srečanja.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

HJK Helsinki - Ventspils
1
Finski prvak težav z Ventspilsom danes ne bi smel imeti, saj je že prvo tekmo dobil s 3:1. Prednost je tako dovolj visoka, da mirno odigra srečanje in se počasi že osredotoči na naslednjega evropskega tekmeca. Odgovor, kdo to bo, bodo nogometaši iz Helsinkov dobili v sredo, ko bosta povratno srečanje v Kazahstanu odigrala Astana in Maribor.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Pyunik - Molde
2
Današnje srečanje je za Molde zgolj formalnost, saj je na prvi tekmi slavil s kar 5:0. Pyunik se tako lahko zgolj nadeja, da gostje v napadu tokrat ne bodo tako zelo razpoloženi kot pred tednom dni in evropsko sezono sklenejo na relativno dostojen način.

Nogomet - Mednarodni klubi - Prijateljske tekme

Bayern (M) - Inter
1
Obe ekipi se na pripravah mudita na Kitajskem. A medtem ko je Bayern tam že odigral tekmo proti Valencii in jo premagal s 4:1, so Milančani na Daljni vzhod šele pripotovali. Še vedno nekoliko utrujeni od napornega potovanja prave konkurence nemškemu prvaku ne bi smeli predstavljati, sploh če vemo, da bosta za Bavarcedanes verjetno nastopili tudi Manuel Neuer in Mario Götze.

Nogomet - Mednarodni klubi - Prijateljske tekme

Salzburg - Bayer Lev.
0
Bayer velja za papirnatega favorita, a na pripravah zaenkrat še ni navdušil, saj je na prijateljskih tekmah vpisal dva poraza in remi. Nekoliko bolje so pripravljalno obdobje začeli Salzburžani, ki so s 3:1 premagali West Bromwich, a nato že na naslednjem obračunu visoko izgubili proti Bremnu.