PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Slovenija - 1. liga

Koper-Domžale/oba gol?/
1 (=da)
Domžale se lahko 100% osredotočijo na DP, medtem ko Koper v četrtek čaka pomembno gostovanje v Splitu, zato bo morda Vanoli vendarle naredil kakšno rošado in pustil kakšnega ključnega fanta na klopi. Tudi, če bodo kanarčki nastopili v popolni postavi, bodo njihove misli vsaj delno na Poljudu, a prepričan sem, da bodo vseeno zaigrali na vso moč, napadalno, kakor znajo tudi Domžale. Pričakujem odprto tekmo z vsaj enim golom na vsaki strani.

Tenis - WTA - Bastad

Larsson J.-Barthel M.
1
Barthlovo sem ta teden pogledal dvakrat in moram priznati, da me Nemka ni navdušila. V sezoni ali dveh se je prelevila iz napadalne igralke, ki je v tesnih situacijah znala poiskati tvegan udarec ob ali na črto, v klasično "porivalko" žogice, ki le še vrača, namesto da bi sama kreirala potek izmenjave. To, kar sem videl proti Bertensovi v prvem krogu in v petek proti Petersonovi ni oziroma ne bi smelo biti dovolj za obranitev naslova. Larssonova bo imela podporo publike, ta teden pa sploh še ni oddala niza.

Tenis - WTA - Bukarešta

Errani S.-Schmiedlova A./+1,5/
2
Ponovitev finala iz Ria v februarju, ko je Slovakinja sicer dobro začela, a se nato nehala držati načrta in predvsem premalo napadala šibek servis Italijanke. Slovakinja je od takrat še napredovala, njen tenis vsebuje manj napak, boljše gibanje, predvsem pa zaupa vase in je ta teden na niz oddala največ 4 igre. Verjamem v tesen obračun, ne izključujem pa niti zmage Schmiedlove, kar bi bil njen drugi letošnji naslov po Katowicah.

Nogomet - Danska - 1.liga

Odense-Hobro IK
1
Odense ima novega trenerja, malce se je premešala tudi zasedba, vsekakor pa imajo domači precej višje cilje, kot lanski novinci, ki so v minuli sezoni končali celo na 6. mestu. No, drugo leto med elito bo težje, kajti najboljši napadalec Hvilsom je odšel, med pripravljalnimi tekmami pa se je nekaj ključnih igralcev poškodovalo. Kvota v strmem padcu že od včeraj.

Nogomet - Bolgarija - 1.liga

Beroe Stara Zagora-Montana/+1/
1
V Bolgariji naj bi Beroe pričakovali celo v boju za naslov prvaka, medtem ko je Montana med glavnimi kandidati za vrnitev v drugo ligo. Okrepili so se z najboljšim strelcem naše druge lige, Matejem Poplatnikom, v ekipi je še albanski vezist, ostalo pa vse domači mladci, ki bodo verjetno računali predvsem na točke pred domačo publiko. Beroe iz Stare Zagore ima za seboj že kar nekaj minut tekmovalne sezone, saj so v Evropski ligi izločili litvanski Atlantas in se doma dostojno upirali Brondbyu.