PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Koper-Hajduk
1,0
Hajduk je daleč od stare slave in čeprav se na Poljudu letos obetajo boljši časi, ta ekipa še zmeraj ni godna za prvaka, ali pa za prezimitev v Evropi. Enostavno ne verjamem, da imajo toliko kakovostnejšo zasedbo, da bi že na prvi tekmi odločili skupnega zmagovalca, še posebej zato, ker jim je tekma v nedeljo verjetno pobrala veliko moči, medtem ko so se Koprčani lahko ustrezno pripravili. Napovedujem remi.

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Rijeka-Aberdeen/2,5/
1 (=manj)
Pred polnimi tribunami Kantride se bo manager Kek s svojimi fanti želel odkupiti za remi iz Zaprešiča, kjer so dominirali, a "pozabili", kako doseči gol. Aberdeen ima več možnosti za uspeh, ker tekma vendarle ne bo na tako visoki vročini, je pa tukaj potrebno povedati, da bodo Škoti verjetno večji del tekme prisiljeni igrati le na svoji polovici in se branili. Na Škotskem je pač razmerje moči tako: prvi je Celtic, potem pa dolgo nič.

Tenis - Challenger - Poznan

Carreno Busta P.-Bourgue M.
1
Carreno Busta formo pred nadaljevanjem sezone pili na turnirju v Poznanu, potem pa ga boste lahko v živo gledali v Umagu. Danes ga čaka relativno lahko delo, saj se bo pomeril proti igralcu, ki se letos prebija od futures proti challenger ravni turnirjev, zato od njega težko pričakujemo zmago nad igralcem, ki ima veliko izkušenj iz največjih turnirjev na svetu.

Tenis - WTA - Bastad

Siniakova K-Petersson R./+1,5/
1
Siniakovi se je po zmagi v prvem krogu odprl žreb, saj jo sedaj čaka domačinka, ki je na WTA turneji med posameznicami praktično brez izkušenj. Petersonova sicer ima naslov iz Ria, kjer je slavila v konkurenci parov, zmaga nad Minello v prvem krogu pa je bila njena šele druga posamična na turnirjih WTA. Zame ni dvoma - Čehinja je bolj napadalna, manj nagnjena k nevsiljenim napakam in bo žogico vsekakor znala v izmenjavi držati dlje ter se prebiti v nov, že tretji, letošnji četrtfinale.

Tenis - WTA - Bastad

Williams S.-Koukalova K.
1
Kljub temu, da je Serena včeraj igrala (za njene standarde) površno, je nasprotnici pustila vsega tri igre in se po 53 minutah uvrstila dalje. Po mojem mnenju, se bo v tej konkurenci sprehodila do naslova, tako kot predlani, ko ni oddala niti enega niza. Varen material za tretji par!