Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Dinamo ZG - CS Fola Esch
1
Čeprav se je nova sezona šele dobro začela, imajo hrvaški prvaki za sabo že zahteven obračun, saj so se v domačem prvenstvu v nedeljo pomerili s Hajdukom (1:1). Ob tem velja poudariti, da Zagrebčani nadaljujejo niz neporaženosti še iz pretekle sezone, tako pa bi moralo ostati tudi po tekmi z luksemburškim prvakom CS Folo Esch. Cilj Dinama je kajpak igranje v ligi prvakov, zato spodrsljaja že na prvi stopnici nikakor ne gre pričakovati.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

BATE Borisov - Dundalk
1
Bate bo danes v vlogi velikega favorita. Beloruski prvak, ki mu igranje v ligi prvakov ni tuje, danes ne bi smel imeti pretežkega dela, saj gosti skromno zasedbo Dundalka z Irske. Bate je povrhu še sredi tekmovalnega ritma, saj se v Belorusiji v tem času odvija državno prvenstvo, v katerem praktično vodi že od samega začetka.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Celtic - Stjarnan
1
Dnevi, ko so vrh evropskega nogometa krojili tudi Škoti je že zdavnaj minil. Vseeno Celtic danes ne bi smel imeti preglavic in bi moral vknjižiti zmago. Vse drugo bi bilo proti Islandcem za klub iz Glasgowa velika katastrofa, četudi je islandski nogomet v zadnjem obdobju močno napredoval.

Nogomet - Mednarodni - Ameriško prvenstvo

Mehika - Trinidad in Tobago
1
Potem ko je s kar 6:0 odpravila Kubo, jo je Mehika proti Gvatemali pošteno polomila, saj jeiztržila zgolj remi. Proti Trinidadu in Tobagu bo naloga izbrancev selektorja Miguela Herrere še bistveno zahtevnejša, a se verjetno tolažijo tudi z dejstvom, da njihov nasprotnik danes morda le ne bo igral na vso moč, saj si je četrtfinale že zagotovil.

Nogomet - Japonska - 1.liga

Montedio Yamagata - Urawa
2
Pri Montediu s potekom sezone nikakor ne morejo biti zadovoljni, saj se nahajajo v spodnji polovici lestvice. Njihov položaj utegne danes še izdatno poslabšati vodilna Urawa, za katero igra tudi slovenski reprezentant Zlatan Ljubijankić. Gostom gre namreč zaenkrat zares izvrstno, saj po osemnajstih krogih ostajajo še neporaženi.