Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Ameriško prvenstvo

Trinidad in Tobago - Kuba
1
Trinidad in Tobago ima danes precej dobre možnosti za zmago, saj Kubanci nikoli niso sloveli kot izvrstni nogometaši. Prvo tekmo na prvenstvu proti Mehičanom so izgubili s kar 0:6, poraz pa se jim nasmiha tudi tokrat. Povrhu utegnejo zaigrati še brez šestih igralcev in selektorja, ki zaradi domnevnih težav z vizo v ZDA sploh še niso pripotovali.

Nogomet - Mednarodni - Ameriško prvenstvo

Gvatemala - Mehika
2
Če so se Mehičani na zadnji tekmi poigrali s Kubo in proti njenim vratom sprožili kar 44 strelov, bo Gvatemala precej trši oreh. Za razliko od zadnjega srečanja bodo morali Mehičani popraviti zlasti učinkovitost v napadu, medtem ko lahko Gvatemalce pred porazom reši le izvrstna igra v obrambi.

Nogomet - Belorusija - 1.liga

Dinamo Minsk - Neman
1
Tudi letos vse kaže, da bo prvak Bate, ki ima pred drugouvrščenim Dinamom iz Minska že enajst točk prednosti. Zaostanek lahko danes nekoliko zmanjšajo, saj gostijo Nemam. Slednji se nahaja v spodnji polovici prvenstvene lestvice, povrhu pa se je z gostovanj s tremi točkami v letošnji sezoni vrnil zgolj enkrat.

Nogomet - Hrvaška - 1.liga

Dinamo ZG - Hajduk
1
Prvi krog hrvaškega prvenstva bo med drugim postregel tudi z večnim derbijem med Dinamom in Hajdukom. Vloga favorita absolutno pripada Zagrebčanom, ki so prejšnje prvenstvo sklenil neporaženi in z ogromno prednostjo. Vendar pa je ob tem treba dodati, da so Splitčani za razliko od svojih velikih tekmecev že zakorakali v novo sezono, kar je voda na njihov mlin.

Nogomet - Rusija - Superpokal

Zenit - Lokomotiva Moskva
1
Prav atraktivne nogometne predstave ne gre pričakovati, saj sta obe moštvi še v fazi priprav na novo sezono. Ne glede na to, je jasno, da ima večje možnosti za zmago aktualni ruski prvak Zenit, ki ima za razliko od moskovske Lokomotive tudi precej dražji in kvalitetnejši igralski kader.