PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Norveška - 1.liga

Valerenga - Sandefjord
1
Valerenga je po polovici prvenstva na tretjem mestu, 6 točk za vodilnim Rosenborgom, kar jo ohranja v igri za naslov prvaka. Za začetek druge polovice prvenstva gosti idealnega tekmeca, zadnji Sandefjord, ki je do zdaj izgubil že 10 tekem. Da ga domači ne bodo preveč podcenjevali, bodo poskrbeli zadnji rezultati Sandefjorda, saj je trikrat remiziral in nakazal dvig forme in boj za obstanek. Kljub vsemu bo tokrat verjetno moral položiti orožje.

Nogomet - Švedska - 1.liga

Malmo FF - Orebro
1
Malmo je na zadnjih dveh prvenstvenih tekmah z neposrednima tekmecema osvojil le točko in nekoliko izgubil stik z vrhom, saj na petem mestu za vodilnim Göteborgom zaostaja 8 točk. Čas je za vrnitev na zmagovito pot, saj v gost prihaja skromni Örebro, ki je v prvih 14 krogih zabeležil le dve zmagi in je z 11 točkami obsojen na boj za obstanek, na sedmih gostovanjih pa je zbral le dve točki. Malmo bi moral znati unovčiti premoč v kvaliteti in izkušnjah.

Nogomet - Argentina - 1.liga

River Plate - Temperley
1
River je v zadnjih dveh krogih dvakrat v gosteh remiziral in zamudil priložnost, da bi spet zasedel prvo mesto. A razlike pri vrhu so minimalne, zato ni nič izgubljenega in že danes se lahko pomakne kakšno mesto višje, ko gosti Temperley, ki nikakor ne bi smel predstavljati nepremagljivega tekmeca, saj je s 13 točkami manj na lestvici kar 16 mest nižje od Riverja.

Tenis - WTA - Wimbledon

Williams S. - Muguruza G.
1
Serena Williams je na pragu novega osvojenega grand slama, za kar ji ne manjka motivacije, saj želi pred upokojitvijo ujeti oz. kar prehiteti Steffi Graf, ki jih ima 22, Williamsova pa je trenutno pri 20. Američanka je že dolgo številka 1 ženskega tenisa in kljub njenim občasnim spodrsljajem in neprepričljivim predstavam je nesmiselno napovedovati, da katerega dvoboja ne bo dobila. Finale Wimbledona je vselej posebna priložnost, zato bo dala vse od sebe in preskočila še zadnjo oviro na letošnjem turnirju, ki jo povsem nepričakovano predstavlja manj znana 21-letna Španka, ki na takšnega dvoboja v karieri še ni igrala, zato bo verjetno tudi precej nervozna.