PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Tenis - ATP - Wimbledon

Simon G. - Federer R.
2
Federerja je marsikdo že odpisal, a izkušeni Švicar je letos v Wimbledon prišel odlično pripravljen in je v prvih krogih kar navdušil. Tudi na stavnicah je njegova kvota za končno zmago že kar lepo padla in postal je realen tekmec Murrayja in Đokovića. Proti Simonu ga čaka vse prej kot lahko delo, a zdi se, da se FeDexu nasmiha nov polfinale, saj igra res dobro.

Tenis - ATP - Wimbledon

Pospisil /+1,5/ - Murray
2
Murray zaenkrat varno pluje proti pričakovanemu polfinalu s Federerjem, kjer naj bi ga čakala prva prava ovira na poti do ponovitve uspeha iz leta 2013, ko je prekinil desetletja dolgo britansko sušo na sveti travi. Do sedaj je igral zelo zanesljivo in je bil videti zelo osredotočen, nasprotnikom pa je puščal le drobtinice. Pospisil je z uvrstitvijo med 8 že dosegel uspeh kariere, na osrednjem igrišču Wimbledona pa bo sedaj verjetno podlegel teži okoliščin in najbrž ostal celo brez dobljenega niza.

Tenis – ATP – Wimbledon

Đoković – Čilić
1
Nole je preživel osmino finala, čeprav je proti Andersonu zaostajal že z 0:2 v nizih. To mu bo služilo kot dobro opozorilo in hkrati ga bo še bolj motiviralo, da ne bo več hodil po robu. Še vedno je največji favorit za končno zmago, ki mu jo lahko preprečita le Murray ali morda Federer, ki za zdaj igra odlično. Čilić pač ne.

Nogomet - Brazilija - 1.liga

Palmeiras - Avai
1
Palmeiras je v dobri formi, dobil je 4 od zadnjih 5 tekem, medtem ko Avai v zadnjih tednih ne blesti. Domači nujno potrebujejo vse tri točke, da obdržijo stik z vrhom lestvice, gostje pa bi bili zadovoljni že z remijem. Verjetno se bodo prej ali slej znašli v zaostanku in bodo primorani zaigrati bolj odprto, od tam pa bo pot Palmeirasu do zmage postala le še lažja.