Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Prijateljske tekme

Celje - FC Kobenhavn
0,2
Celjani bodo danes odigrali tekmo proti Köbenhavnu, v katerega je po letošnji sezoni prestopil njihov najboljši posameznik Benjamin Verbič. Glede na to, da so celjski nogometaši za razliko od danskih že vstopili v sezono, bi lahko presenetili, a veliko verjetnejša je zmaga izkušenejših gostov, ki so pred mesecem dni prvenstvo sklenili kot podprvaki.

Nogomet - Finska - 1.liga

HJK Helsinki - HIFK
1
Glede na to, da je na zadnjih petih srečanjih HJK zmagal le dvakrat, je pravzaprav veliko presenečenje, da po šestnajstih prvenstvenih krogih še vedno drži prvo mesto. A danes ima klub iz finske prestolnice lepo priložnost, da rezultatsko krivuljo obrne navzgor, saj bo gostil komaj sedmouvrščeni HIFK, ki je doslej v gosteh dosegel vsega dve zmagi.

Nogomet - Švedska - 1.liga

Gefle IF - Hammarby
1
Po formi sodeč prav razburljive predstave moštvi ne bosta prikazali. Gefle je na zadnjih štirih srečanjih vpisal tri poraze in zaseda deveto mesto, medtem ko je Hammarby enajsti. A pri tem velja poudariti, da gosti zmage v gosteh v letošnji sezoni sploh še nimajo, prav tako pa treh točk v prvenstvu niso osvojili že vse od 30. aprila.

Tenis - ATP - Wimbledon

Karlovič I. - Murray A.
2
Karlović in Murray sta se v Wimbeldonu srečala že pred tremi leti, s 3:1 v nizih pa je bil uspešnejši Škot. Slednji je zaenkrat suvereno opravil z vsemi tekmeci, saj je izgubil le en niz, medtem ko je imel Hrvat kar nekaj težav v drugem krogu proti Dolgopolovu. Čeprav je Murray danes favorit, mu lahko Karlović s svojimi močnimi servisi povzroči ne malo preglavic.