PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Tenis - ATP - Wimbledon

Monfils G.-Simon G.
2
Monfils je že nekajkrat povedal, da trava ni njegova najljubša podlaga, a njegovi gladki zmagi na začetku turnirja obetata. No, Simon bo šele prvi pravi test za Gaela, ki je proti rojaku že petkrat izgubil ter le enkrat zmagal .Tu je še dobra forma Gillesa Simona, ki je pred Wimbledonom v Queen's Clubu prišel celo do polfinala.

Tenis - ATP - Wimbledon

Troicki V.-Brown D./+1,5/
1
Brown ves čas igra servis&volej ter "chip&charge", ne glede na igro nasprotnika, Troicki bo imel precej bolj (kot Nadal) natančne in globoke žogice z manj topspina, je specialist za udarce ob vzdolžno črto in realno to Srb dobi.

Tenis - Mednarodni - Wimbledon mešane dvojice

Mattek /Bryan M-Brengle/Monroe
1
Mattekova in Bryan sta oba kandidata, da iz Wimbledona odneseta dva pokala, tole pa bo bolj trening "meč", kajti če je Monroe še nekako dorasel nalogi, je Brenglova semkaj prišla v bolj mizerni formi. Venus ji v 1. krogu posameznic ni pustila do igre, potem ko je že pred tem tednom povezala šest porazov brez osvojenega niza.

Tenis - WTA - Wimbledon

Wozniacki C.-Giorgi C./+1,5/
2
Caroline me v tekmi proti Allertovi ni prepričala. Ko je imela zmago praktično že v žepu, je Čehinji z nemotivirano igro dovolila priključek, danes pa bo vse skupaj še težje, saj ima na drugi strani mreže letošnjo zmagovalko s'Hertogenboscha in igralko, ki jo je že dvakrat premagala.

Tenis - WTA - Wimbledon

Pliskova Kr.-Niculescu M.
1
Čehinjo bi tule postavil vsaj s poravnanimi kvotami, če ne celo za blago favoritinjo. Njena igra proti Kuznetsovi vas je težko pustila ravnodušne, predvsem ima Čehinja res nadpovprečno učinkovit začetni udarec, tudi v izmenjavi z osnovne črte pa se dobro zna znajti. Tale uspeh je logično nadaljevanje Kristininega uspeha iz leta 2010, ko je tu zmagala turnir za mladinke.