PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Copa Amerika

Peru - Paragvaj
0
Tako Peru kot Paragvaj sta z uvrstitvijo v polfinale presenetila, a nato pričakovano klonila proti favoritoma Čilu in Argentini. S psihološkega vidika so tokrat v prednosti Perujci, saj je visok poraz Paragvajcev proti Argentini s kar 1:6 zagotovo načel njihovo samozavest. Medsebojna srečanja obeh izbranih vrst so bila sicer v zadnjem obdobju vselej izenačena, zato remi po rednem delu ne bi bil presenečenje.

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

ZDA - Gvatemala
1
Nogometaši Združenih držav v zadnjem obdobju nizajo vrhunske rezultate. Tako so premagali močne Mehičane, Nizozemce in celo svetovne prvake Nemce. Na lestvici Fifa se sicer nahajajo šele na 27. mestu, a so vseeno močno pred Gvatemalo, ki je šele 93.

Nogomet - Argentina - Pokal

River Plate - Rosario
1
Že pogled na lestvico argentinskega prvenstva nam da vedeti, da bo srečanje zelo napeto. Obe moštvi namreč po 15. krogih loči le točka. V vlogi favorita je vseeno River Plate, ki ne bo imel le prednosti domačega terena, temveč je v zadnjem času tudi v nekoliko boljši formi od Rosaria.

Tenis - ATP - Wimbledon

Wawrinka S. - Verdasco F.
1
Igralca se bosta prvič pomerila na travi. V vlogi favorita je kajpak Wawrinka, ki je četrti igralec sveta, povrhu pa tudi bolj spočit od tekmeca, saj v Wimbledonu še ni izgubil niza. Verdasco je na drugi strani za uvrstitev v tretji krog porabil kar nekaj moči, saj je na obeh dvobojih slavil šele po petih nizih.