PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Tenis - ATP - Wimbledon

Kavčič B./+1,5/ - Simon G.
2
Kavčič je v prvem krogu odlično opravil svojo nalogo in si priigral prvo zmago v Wimbledonu v karieri. Sedaj se bo lahko sproščeno lotil današnjega obračuna proti močno favoriziranem Simonu, ki je 13. nosilec turnirja. Možnosti Slovenca so minimalne, sploh če upoštevamo, da se je ob koncu prvega dvoboja tudi nekoliko poškodoval, Simon pa je v dobri formi, v prvem krogu pa je brez težav s 3:0 ugnal Almagra in danes bi utegnil biti izd podoben.

Tenis - ATP - Wimbledon

Querrey S./+1,5/ - Federer R.
2
Federer sicer ni več tako dober kot pred leti, ko je kraljeval na travi, a izkušenega Švicarja nikoli ne gre v naprej odpisati in morda bi lahko tudi letos prišel do recimo vsaj četrtfinala. Kot je sam dejal pred začetkom turnirja, je letos opravil najboljše priprave nanj v celi svoji karieri. V prvem krogu je pokazal dobro igro in s 3:0 odpihnil Bosanca Džumhurja, danes pa ga čaka nekoliko težja naloga, saj je Querrey že tekmec višjega razreda, ki je znal že premagovati tudi najboljše. A Federer je odločen, da se na sveti travi prikaže v najboljši luči in na poti do odločilnih dvobojev porabi čim manj moči, zato bo Američanu prepustil največ en niz.

Tenis - ATP - Wimbledon

Troicki V. - Bedene A.
1
Bedene je na prvem grand slamu kot Britanec že navdušil, saj je v prvem krogu Wimbledona presenetil izkušenega Stepaneka in slavil prvo zmago na največjih turnirjih. A dolg dvoboj in pet nizov se mu bo gotovo poznalo in proti Torickemu so njegove že tako majhne možnosti zato še manjše, saj je Srb na travi zelo nevaren, kar je pred Wimbledonom pokazal z uvrstitvama v finale Stuttgarta in polfinale Londona.

Nogomet - Evropska liga

Neftči - Mladost Podgorica
1
V Azerbajdžanu že nekaj let vlagajo velike denarje v nogomet, da bi na evropski sceni igrali vidnejšo vlogo in počasi zmanjšujejo zaostanek za bolj nogometno razvitimi državami. Proti Črnogorcem Neftči vsaj doma ne bi smel imeti prevelikih težav, saj imata kluba precej različne ambicije v tem tekmovanju, vrednost in kvaliteta igralske zasedbe pa je prav tako precej večja pri Azerbajdžancih.