PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Tenis - ATP - Wimbledon

Kyrgios N.-Monaco J./3:1/
Z
Kyrgios se je v prvem krogu prav igračkal s Schwartzmanom in zelo bi me čudilo, če bi proti Monacu odigral napet "match". Ob dobrem dnevu lahko Avstralca na travi ustavi le malokdo in osebno ga vidim v drugem tednu Wimbledona.

Tenis - ATP - Wimbledon

Millman J.-Baghdatis M.
1
Nadaljuje se trend, da igralci in igralke, ki niso 100% pripravljeni, vseeno nastopajo na Wimbledonu. Tudi Ciprčan v SW19 prihaja z rahlo nategnjeno mečno mišico, zaradi česar je predal polfinale v Nottinghamu, danes pa se bo srečal z igralcem, ki je po uspešno preživetih kvalifikacijah v 1. krogu odčital lekcijo Robredu, bil precej močnejši z osnovne črte in dvomim, da bo tole Marcos dobil. No, vsekakor bo imel velike težave.

Tenis - ATP - Wimbledon

Giraldo S./+1,5/-Nishikori Kei
1
Nišikori je še eden tistih, ki bi se mirne duše lahko odločil za počitek, pa je vseeno stisnil zobe in s povito levo nogo prišel na igrišče ter v ponedeljek po petih nizih odšepal iz njega z zmago nad Bolellijem. Ok, proti Giraldu ima res lep "score", ampak danes napovedujem precej težje delo za samuraja, ki vseh tekaških podvigov pač ne bo mogel rešiti z odločnimi udarci.

Tenis - ATP - Wimbledon dvojice

Murray/Peers-Bambrid/Broady
1
Murray in Peers sta tule upravičeno močna favorita, kajti imata neprimerno več izkušenj skupnega igranja tako na turneji, kot tudi v Wimbledonu, poleg tega pa so tudi njune individualne kvalitete na vsaj eni stopnički višje.

Tenis - WTA - Wimbledon

Ostapenko J./+1,5/-Mladenovic
1
Latvijka je lani dobila mladinski Wimbledon, a nihče si ni mislil, da bo letos povabljenka v glavni del tekmovanja tako "izprašila zadnjico" nosilki Carli Suarez Navarro. Z zanesljivo igro z osnovne črte ji je dovolila osvojiti le dve igri in najstnica gre v obračun proti Mladenovici z zelo okrepljeno samozavestjo. V tej sezoni je Jelena dejansko pustošila po turnirjih serije ITF in samo vprašanje časa je bilo, kdaj bo takole zablestela v polnem sijaju.