Nekaj, kar že dolgo velja kot standard za osvetlitev prostorov, zdaj vstopa tudi na področje toaletnih prostorov. To pomeni, da z daljinskim aktiviranjem splakovanja školjko splaknete tako preprosto, kot na daljavo prižgemo luč.

Nove možnosti za snovanje toaletnih prostorov

Izbirate lahko med tremi tipi Geberitovih aktivirnih tipk, ki omogočajo daljinsko aktiviranje splakovanja do dva metra stran od straniščne školjke. Tako je namesto aktivirne tipke nad njo lahko poslikana stena ali obešeni slika in omarica, aktivirno tipko pa umestite na sosednjo steno. To je bolj praktično, saj lahko školjko splaknete na primer na poti do umivalnika brez obračanja in stegovanja čez njo. Daljinsko aktiviranje splakovanja odpira nove možnosti za domišljijo arhitektov pri snovanju kopalniških prostorov in omogoča več prilagajanja individualnim željam in navadam.

Dovršen zaključek podometnih splakovalnikov

Aktivirne tipke Geberit so dovršen stenski zaključek podometnih splakovalnikov in pomemben detajl vsake kopalnice ali toaletnih prostorov. Na voljo so v privlačnih oblikovnih linijah in ponujajo usklajene rešitve za vsak kopalniški koncept. Tip 01 in tip 10 sta okrogle oblike s premerom samo 80 (aktivirna tipka za pohištvo) oziroma 94 milimetrov (skrita aktivirna tipka). Aktiviranje je pnevmatsko, kar pomeni, da ne potrebuje elektrike, zato tudi ni dodatnih skrbi z inštalacijami, aktivira pa se že ob rahlem pritisku. Na voljo je v različnih barvah in različicah, z večjim ali manjšim okvirjem okrog tipke.

Popoln estetski dodatek za kopalnico

Aktivirna tipka Sigma70 je malenkost večja in pravokotne oblike (112 x 50 milimetrov). Splakovanje se aktivira z uporabo servotehnologije, torej tudi brez elektrike, potreben pa je zgolj zelo rahel dotik. S svojo lebdečo eleganco in minimalistično obliko je popoln funkcionalni in estetski dodatek moderne kopalnice. Izredno tanka tipka je rahlo odmaknjena od stene, zato je videti, kot da peresno lahko lebdi. Tipka Geberit Sigma70 iz stekla ali nerjavnega jekla je na voljo v štirih barvnih različicah, ki se podajo v vsako kopalnico. Unikaten dizajn brez gumbov in lebdeča oblika brez robov pa tudi olajšajo čiščenje in spremenijo kopalnico v pravo elegantno umetnino.