PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Copa Amerika

Argentina - Paragvaj
1
Argentinci so se povsem pričakovano uvrstili v polfinale, a se ob tem presenetljivo soočajo z neučinkovitostjo v napadu. Še posebej nezadovoljen je prvi zvezdnik Lionel Messi, ki mu v dresu izbrane vrste nikakor ne steče. Paragvajci so se v polfinale uvrstili z vsega dvema zmagama, a jih ne gre podcenjevati, saj so v četrtfinalu izločili Brazilce.

Nogomet - Mednarodni mladi - EP U21

21Švedska - 21Portugalska
0,2
Ekipi sta se pomerili pred šestimi dnevni, srečanje pa se je končalo brez zmagovalca. Tokrat bo precej bolj napeto, saj bosta reprezentanci igrali za naslov najboljšega v Evropi. Bolj všečno in prepričljivo igrajo Portugalci, ki so v polfinalu s kar 5:0 odpravili Nemce, prav tako pa so do sedaj na prvenstvu prejeli le en zadetek. A slednjega so jim zabili prav Švedi.

Nogomet - Mednarodni klubi - Prijateljske tekme

Krka - Rijeka
2
Obe moštvi sta še v fazi priprav, zato morebitnega presenečenja v režiji Krke ne gre povsem izključiti. Kljub temu pa je jasno, da so nogometaši Rijeke vsaj za razred ali dva kakovostnejši, kar bi morali unovčiti na igrišču.

Tenis - ATP - Wimbledon

Istomin D. - Ramos A.
1
Denis Istomin je z zmago na turnirju v Nottinghamu poskrbel za presenečenje. Uzbekistancu je po uspehu samozavest zagotovo močno narasla. Čeprav je njegov današnji tekmec na lestvici ATP le tri mesta nižje postavljen, pa bo danes v vlogi favorita, kajti Špancu Vinolasu Ramosu je trava vse prej kot ljuba podlaga.