Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Copa America

Argentina - Kolumbija (Kdo gre naprej?)
1
Obe moštvi do sedaj nista ravno navdušili, saj sta pokazali manj od pričakovanj. Predvsem so razočarali Kolumbijci, ki se mučijo in imajo velike težave z igro in učinkovitostjo, napredovali pa so s precej sreče zaradi zmage proti Brazilcem. V napadu je povsem razglašen Falcao in če ga selektor Pekerman ne bo zamenjal z Martinezom, se Kolumbiji najbrž ne piše nič dobrega, kajti Argentina bo verjetno zadela vsaj enkrat, čas pa je tudi, da v višjo prestavo prestavi tudi Leo Messi, kar lahko pomeni le eno – argentinsko zmagoslavje.

Nogomet - Svetovno prvenstvo (ž)

Kitajska - ZDA
2
Američanke ob Nemkah veljajo za glavne favoritinje prvenstva, na prvih štirih tekmah pa so prikazale predvsem dobro obrambo (le en prejet gol). Proti Kitajkam, ki so že dosegle svoj domet na tem mundialu, bo verjetno za zmago zadostoval že en dosežen zadetek.

Nogomet - Finska - 1.liga

Ilves - HJK Helsinki
2
HJK igra zelo konstantno in pridno zbira točke, v dosedanjih 16 krogih prvenstva pa izgubil le enkrat. Aktualni prvaki bodo danes gotovo stremeli k temu, da osvojijo nove tri točke in zadržijo lepo prednost pred zasledovalci, njihov nasprotnik pa je videti zelo premagljiv, saj je Ilves zgolj predzadnji, z vsega 11 osvojenimi točkami na 13 tekmah.

Tenis - WTA - Eastbourne

Stephens S. - Radwanska A.
2
Poljakinja Radwanska je v dobri formi in na drugem turnirju zapored igra v polfinalu. V Eastbournu še ni izgubila niza in se zato lahko samozavestno loti današnje tekme, hrabri pa jo lahko tudi dejstvo, da je proti Stephensovi dobila vse tri dosedanje medsebojne dvoboje.