PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Copa Amerika

Bolivija-Peru
2
Kdor si je pogledal vsaj vrhunce tekem teh dveh ekip ve, da bi moral napredovati Peru. Prikazali so nogomet, vreden četrtfinala, Bolivija pa je imela precej sreče. Remi s Kolumbijo, zmaga z Venezuelo in poraz v zadnjih sekundah srečanja z Brazilijo veliko obetajo in mislim, da za napredovanje rdeče-beli ne bodo potrebovali niti podaljškov, enajstmetrovk.

Tenis - Challenger - Milano

Paire B.-Gaio F.
1
Paire se v velikem loku izogiba travi, zato pred Wimbledonom takole dviguje "ranking" v Milanu. Ker se je prepozno prijavil, je moral nastopiti v kvalifikacijah in realno bi, glede na svojo kar dobro formo spomladi (na pesku 11-6), moral tale turnir dobiti.

Tenis - WTA - Eastbourne

Bencic B.-Konta J.
1
Konta je v zadnjih dneh blestela, vendar sem mnenja, da je dosegla svoj "pokrov" in dvomim, da se bo z Bencicevo še lahko "bodla". Mlada Švicarka je po prikazanem vsaj zame ena izmed glavnih favoritinj, da tule osvoji turnir, potem ko je že v Den Boschu prišla do finala. Belindi je predvčerajšnjim uspel celo niz brez nevsiljene napake, kar samo priča o njeni zares vrhunski formi.

Tenis - ATP - Nottingham

Mayer L.-Istomin D.
2
Istomin ima za seboj tri zmage brez oddanega niza, pri tem pa je premagoval same igralce, ki so v podobnem rangu, kot Mayer. Potrebno si je priznati, da Argentinec na travi pač težko dohaja najboljše in četudi je včeraj premagal Veselya, ga danes ne vidim kot zmagovalca.

Tenis - WTA - Wimbledon kvalifikacije

Mertens E.-Cetkovska P.
2
Četkovska ima v svoji kaieri na travi 33 zmag in 19 porazov, kar je z bilanco Mertensove 3-2 seveda neprimerljivo. Ne vem, kako je včeraj Belgijki uspelo premagati Kateryno Bondarenko, ampak punca se je izkazala, ji je pa tudi Ukrajinka izdatno pomagala z vsemi zapravljenimi priložnostmi, da se vrne nazaj v "meč". Čehinja ima dve veliki zmagi proti Voracovi in Vekićevi, tako da jo za uvrstitev v glavni del tekmovanja v bistvu čaka še najlažje delo v tem tednu.