Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Copa Amerika

Čile - Urugvaj
1
Čeprav se bodo Čilenci pomerili proti branilcu naslova Urugvaju, so danes nesporni favoriti. Nenazadnje so v vlogi gostitelja prvenstva, prav tako pa so do sedaj prikazali zelo všečen nogomet. V središču pozornosti bosta znova na prvenstvu razigrana Arturo Vidal in Alexis Sanchez, medtem ko se na nasprotni strani še kako pozna odsotnost kaznovanega prvega zvezdnika Luisa Suareza.

Nogomet - Mednarodni mladi - EP U21

21Portugalska - 21Švedska
1
Portugalce v naslednji del tekmovanja vodi že remi, a preračunavanje zagotovo ne pride v obzir, saj utegnejo v primeru poraza celo izpasti. Tako si bodo danes zagotovo želeli zmagati in osvojiti prvo mesto v skupini, kar pa je lažje reči, kot storiti. Švedi so na prvenstvu namreč pošteno namučili Angleže, ki na Češkem igrajo v zelo močni zasedbi s Harryjem Kanom na čelu.

Nogomet - Mednarodni klubi - Prijateljske tekme

Triglav - Rijeka
2
Čeprav sta ekipi šele v začetni fazi priprav, dvoma o zmagovalcu ne bi smelo biti. Rečani, ki so v prvenstvu zaostali zgolj za favoriziranim Dinamom in letos znova naskakujejo evropsko ligo, bi morali srečanje proti slovenskemu drugoligašu dobiti brez težav, četudi bodo zaigrali v okrnjeni zasedbi.

Nogomet - Kazahstan - 1.liga

Ordabasy - Astana
0,2
S tem ko je Maribor za tekmeca v predkvalifikacijah za ligo prvakov dobil Astano, bodo slovenski ljubitelji nogometa z malenkostno večjim zanimanjem zagotovo spremljali tudi kazahstansko ligo. V njen po šestnajstih krogih vodi še neporaženi Aktobe, ki ima od tretjeuvrščenega nasprotnika slovenskih prvakov štiri točke prednosti. Slednji se bo danes pomeril proti petouvrščenem Ordabasyju, ki pa se v zadnjem obdobju sooča z nekaj težavami. Astana, ki ni izgubila že sedem tekem, ima tako dobre možnosti, da se z gostovanja vrne vsaj s točko.