Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - EP U21

Češka - Nemčija
2
Nemcem sicer za napredovanje zadostuje tudi remi, a verjetno ne bodo želeli hoditi po robu in bodo tudi proti Čehom odigrali na vso moč. Nazadnje so njihovo moč občutili Danci (3:0), kar verjetno nakazuje, da je nemški stroj začel mleti in bo v igri za naslov prvaka.

Nogomet - EP U21

Danska - Srbija
1, 0
Obe moštvi sta še v igri za napredovanje, a Srbi poleg zmage potrebujejo tudi pomoč Nemcev na drugi tekmi. Danci so velik korak k napredovanju naredili z zmago proti Čehom, proti favoriziranim Nemcem pa so verjetno kmalu uvideli, da bolje hraniti moči za zadnji krog, saj so izgubili z 0:3. Srbi so jo odnesli še huje, ko so jih s 4:0 zmleli Čehi. Vprašanje, če se orli po tem debaklu še lahko poberejo.

Tenis - WTA - Eastbourne

Kerber A. - Vandeweghe C.
1
Kerberjeva se je v nedeljo veselila zmage na turnirju v Birminghamu, kar ji bo dalo zagon pred Wimbledonom. Tudi v Eastbournu, kjer je 6. nosilka, bo zagotovo ciljala visoko, nepostavljena Američanka pa jo le stežka ustavila.

Tenis - ATP - Nottingham

Ferrer D. - Baghdatis M.
1
Zlata leta Ciprčana so že davno minila in v današnjem času jo le stežka zagode kateremu od najboljših tenisačev. Ferrer sicer na travi ni ravno neustrašen tekmec, a prvi nosilec turnirja v Angliji bo kljub temu verjetno brez večjih težav napredoval v naslednji krog. V dosedanjih petih medsebojnih srečanjih je Ferrer izgubil le enkrat.