PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Copa Amerika

Mehika-Ekvador
1,0
Ekvador igra le še za čast in slavo, medtem ko Mehiko zmaga zagotovo pelje v nadaljevanje tekmovanja. Dejansko so se varovanci trenerja Miguela Herrere predstavili v lepši luči, še posebaj na zadnji tekmi proti domačinom, ko so kar dvakrat vodili in dosegli tri zadetke. Realno bi moral biti El Tri v tem srečanju bolj izraziti favorit in vsaka kvota nad 2, je po mojem mnenju pretiravanje.

Nogomet - Mednarodni mladi - SP U-20

20Brazilija-20Srbija /Kdo prvak?/
2
Mladi orli so tukaj vsekakor podcenjeni. Saj Brazilci niso ravno vseh ekip premagovale tako zelo suvereno. V polfinalu je Senegal po prejetem golu vse sile preusmeril v napad in za kazen "fasal" porcijo, sicer pa so se carioce tako v osmini finala in četrtfinalu močno namučile, pa tudi v predtekmovanju so jim Madžari nudili dostojen odpor. Kvote na zmago bi bilo smiselno postaviti precej bolj blizu, kajti verjamem, da bi si nekateri igralci Srbije raje zlomili nogo, kot pa izgubili tole izjemno priložnost.

Košarka - Turčija - 1.liga

Efes Pilsen-Pinar Izmir/+8,5/
2
Čisto na vseh štirih tekmah v seriji je o zmagovalcu odločala končnica in tokrat ne bo nič drugače. Efes nujno potrebuje zmago, s čimer bi znižali na 2 proti 3, toda težav v moštvu Dude Ivkovića je ogromno. Krstić si je poškodoval mišico, ne bo niti Heurtela, seveda bodo domači prikrajšani tudi za storitve Milka Bjelice, medtem ko so gostje pripravljeni, da morda že nocoj končajo sezono.

Tenis - ATP - Halle

Berdych T.-Karlovič I./+1,5/
1
Tomaš je bil v prvem krogu malce medel, potem pa Čorića šolal veščin tenisa na travi. Visokorasli Karlović je imel ogromno težav tako z Giraldom, kot z mladim Zverevim, se mučil predvsem pri returniranju, na koncu pa obe srečanji vendarle dobil. Kljub temu, da ima proti Čehu pozitivno bilanco zmag in porazov, v danem položaju nekako ne vidim možnosti za odvzem niza, kaj šele zmage Zagrebčana. Berdych v zadnjem času z igralci izven TOP10 ni imel nikakršnih težav.

Tenis - ATP - London

Garcia Lopez G.-Anderson K.
2
Kevin Anderson vsekakor sodi med tiste fante, ki jim je igranje v Queen's Clubu še posebej pri srcu, saj je podlaga izjemno hitra, zaradi česar mu je servis težko odvzeti. Garcia Lopez je vsaj zame največje presenečenje dosedanjega poteka turnirja, saj je recimo prejšnji teden v Den Boschu izpadel v prvem krogu (od Copila), danes pa se bo boril za svoj prvi četrtfinale tukaj. V izmenjavah je z Andersonom enakovreden, a do njih bo na servis Južnoafričana zelo težko prihajal, saj Kevin takoj po uspešni "bombi" spravi čez mrežo udaren forehand, kar pa praviloma že zaključi točko. Guillermo lahko pride do niza, do zmage pa že težko.