Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Copa Amerika

Peru - Venezuela
2
Venezuela je na uvodni tekmi južnoameriškega pokala presenetila in ugnala močne Kolumbijce, ki so bili sinoči z 1:0 boljši od Brazilcev. Carioce si bodo tako napredovanje skušale zagotoviti prav proti Venezuelcem. Slednji bodo tako danes imeli obilo motiva, da zmagajo in si s tem praktičnože zagotovijo napredovanje.

Nogomet - Belorusija - 1.liga

BATE Borisov - Vitebsk FC
1
Bate Borisov bi moral imeti lahko delo. Vodilno moštvo beloruske lige ima že po devetih krogih pet točk prednosti pred najbližjima zasledovalcema in je še neporaženo. Poleg tega pa danes igra še pred domačim občinstvom in proti predzadnji ekipi na lestvici.

Nogomet - Mednarodni mladi - EP U21

21Italija - 21Švedska
1
Švedi so v dobri formi, saj so neporaženi že več kot šest tekem. Vseeno je ob tem vredno dodati, da nobena izmed reprezentanc niti približno ni bila tako kakovostna kot Italija. Azzuri imajo s Švedi sicer dobre izkušnje, saj so proti njim dobili zadnje štiri dvoboje.

Košarka - Srbija - 1.liga

Crvena zvezda - Partizan
1
V srbskem košarkarskem prvenstvu vse kaže, da bo naslov pripadel Crveni zvezdi. Rdeče-beli so po zmagi pred domačimi navijači v ponedeljek dobili še obračun v "gosteh", saj so velike mestne tekmece in aktualne srbske prvake ugnali za tri točke. Varovancem trenerja Dejana Radonjića bi se moralo danes pošteno zalomiti, če ne bi vpisali zmago in postali državni prvaki.