PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Copa Amerika

Paragvaj-Jamajka/+1/
1
Paragvajce je izenačujoči gol v izdihljajih tekme proti močni Argentini močno dvignil in verjamem, da bodo v nadaljevanju prvenstva še kako nevarni, verjamem pa tudi v to, da bodo danes že hitro zadeli in potem še kdaj kaznovali Jamajčane iz protinapadov. Kakovosten razkorak je tule enostavno prevelik, kar je dokazal tudi Urugvaj na prvi tekmi proti reggae boysom, a so uspeli zadeti le enkrat.

Košarka - Italija - 1.liga

Reggio Emil-Sardegna Sas/+3,5/
1
Na prvi tekmi finalne serije se je lepo pokazalo, kako zelo utrujajoča je bila za Sassari polfinalna bitka z Milanom. Domači so se že v startu odlepili in potem le še ohranjali prednost. Verjamem, da bo druga tekma veliko bolj tesna, a Reggiana je v finalno tekmo prišla toliko bolj sveža, da bo najbrž postala prvak. Recimo +8 za domače!

Košarka - ZDA - NBA

Cleveland/+7,5/-Golden State
1
Cavsi se bodo kajpak tudi na tej tekmi zanašali zgolj in samo na učinek LeBrona, od česar je močno odvisno nadaljevanje/konec serije. V nedeljo je v Oaklandu Cleveland držal priključek do treh minut pred koncem, potem pa je v svoje roke zadeve (pre)vzel Curry in zadel čisto vse, kar je vrgel. Pričakujem, da bo Cleveland drago prodal svojo kožo in se bo James svojimi oprodami vsaj častno poslovil od možnosti za nov prstan. Zelo velika verjetnost za podaljške...

Tenis - ATP - Halle

Cuevas P./+1,5/-Janowicz J.
2
Pablo Cuevas je v preteklih sezonah jasno nakazal, da mu trava ne leži. Lani je tako odigral samo "nujni" turnir v Wimbledonu in gladko izgubil od Štepaneka. Danes naloga ne bo lahka, kajti Janowicz je eden izmed ljudi, katerih 1. začetni udarec leti skoraj vedno prek 200 km/h, tako da bo Poljaku težko vzeti servis. Med profesionalci ima Urugvajec na travi bilanco zmag in porazov 3-3, Jerzy pa 18-9 in je bil predlani celo (relativno) blizu finala na Wimbledonu.

Tenis - Challenger - Ilkley

Willis M.-Žemlja G.
2
Po treh dokaj gladkih zmagah v kvalifikacijah Ilkley challengerja je Grega gotovo poln samozavesti, saj je dobil potrditev, da mu bolezen ne more (več) do živega. Dejansko bi se mu žreb težko izšel bolje, kajti pomeril se bo z domačinom, ki je imel svoj čas težave s telesno težo, trenutno pa ga težko vidim kot zmagovalca nad igralci, ki so nekoliko nad ravnijo futures turnirjev. Dajmo Žemlak!