Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Copa Amerika

Ekvador - Bolivija
1
Tako Ekvador kot Bolivija sta v zadnjem času v precej klavrni formi. Bolje kljub temu kaže Ekvadorcem, ki so letos odigrali nekoliko več tekem in so tako bolj uigrani, prav tako pa so Bolivijce na zadnjem medsebojnem srečanju lanskega septembra ugnali s kar 4:0.

Nogomet - Mednarodni - Copa Amerika

Čile - Mehika
1
Čilenci imajo izredno močno zasedbo in bi na letošnjem prvenstvu lahko presenetili. A še pred tem bodo morali med drugim v svoji skupini premagati neugodne Mehičane, ki so jim v preteklosti že povzročali težave. Proti severnoameriške reprezentanci so namreč Čilenci na zadnjih štirih medsebojnih tekmah zmagali le enkrat.

Košarka - Srbija - 1.liga

Partizan - Crvena zvezda
1
Crvena zvezda je v finalni seriji v vlogi favorita, kar pa še ne pomeni, da bo imela lahko delo. Čeprav so rdeče-beli dobili prvo tekmo pred domačimi gledalci, pa bodo v vlogi gostov imeli precej zahtevnejšo nalogo. Partizan bi ob podpori svojih navijačev serijo lahko izenačil na 1:1.

Tenis - ATP - London

Ward Ja. - Raonič M.
2
Osmi igralec sveta Miloš Raonič je na papirju v vlogi velikega favorita, saj mu bo nasproti stal domačin James Ward, ki na lestvici ATP zaseda šele 108. mesto. A vendar bi Kanadčan danes lahko imel nekaj težav, saj se vrača po operaciji stopala, zato bo zanimivo videti, kakšna je njegova forma pred naslednjim velikim turnirjem v Wimbledonu.