PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Tenis - ATP - s-Hertogenbosch

Pospisil V.-Muller G.
2
Pospisil v ponedeljek sploh ni potreboval vrhunske igre, da je premagal Matosevica. Avstralec je v obupni seriji devetih zaporednih porazov v prvem krogu in bi ga najbrž izločil še celo naš Blaž Kavčič. Muller bo za Vaseka, ki še zmeraj malce čuti bolečine v gležnju, že precej težja naloga. Luksemburžan kljub letom igra kot prerojen, na svoj servis ne podarja prav veliko točk, tudi v izmenjavi pa se potrudi, da žogice niso prekratke ter s tem godne, da jih nasprotnik napade. Gilles je včeraj Ilhanu na svoj servis oddal samo 6 točk, kar lahko Kanadčana upravičeno skrbi, preden se danes podata na teren.

Tenis - ATP - Stuttgart dvojice

Stakhov/Tomic B-Brown D/Haider
2
Stakhovsky bi moral včeraj odigrati še štiri točke, pa se je odločil, da ga preveč boli hrbet in je Grothu predal pri rezultatu 4-6 7-5 *5-3 (!) Verjetno ne gre za resnejšo poškodbo in bo Ukrajinec že danes nared za nove podvige, vendar vprašanje, če bo v takem stanju Tomicu v pomoč. Pri nasprotnikih je še posebno Brown na travi zelo neugoden igralec, tudi Haider Maurer pa ima zelo močan začetni udarec. Avstrijec in domačin sta za moj okus malce podcenjena.

Tenis - WTA - s-Hertogenbosch dvojice

De Vroo/Kerkho-Rodiono/Rodiono
2
Sestri Rodionova se lahko po izpadu v kvalifikacijah posameznic lahko 100% osredotočita na konkurenco dvojic. Letos sta nekajkrat že močno opozorili nase in sta v razvrstitvi "Race to Singapore" celo na 15. mestu med pari. Nasprotnici bosta imeli na svoji strani gledalce, vendar po kakovosti in predvsem uigranosti se ti dve ekipi precej razlikujeta.

Tenis - WTA - s-Hertogenbosch

Krajicek M./+1,5/-Giorgi C.
1
Kljub temu, da je Michaella Krajicek v ponedeljek odigrala šele 4 dvoboj v konkurenci posameznic v letu 2015, se je odrezala naravnost fantastično. Na igrišču, kjer je leta 2006 slavila svojo zadnjo turnirsko zmago in jo je lani njen partner zaprosil za roko, je ugnala Francozinjo Dodin, ob tem pa dosegla zavidljivih 16 asov ter se nekajkra tizkazala tudi v izmenjavah. Mislim, da je vsaj en osvojen niz domačinke povsem realen, ne bi pa se čudil niti, če ji uspe uvrstitev v četrtfinale.

Košarka - Italija - 1.liga

Milano-Sardegna Sassari
1
Po vodstvu s 3 proti 1 v seriji, so se sanje moštva s Sardinije sesule v prah. Milano je izenačil, tokrat pa se v ekipo iz prestolnice mode vrača še zelo pomemben branilec Daniel Hackett.