PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Kvalifikacije U 21

Slovenija - Andora/+1/
1
Mladi reprezentanti Andore nimajo nič boljšega slovesa in kvalitete od članske reprezentance, ki večini nasprotnikov služi za popravljanje razlike v zadetkih. Tudi pri u21 je enako, saj Andorra na zadnjih tekmah vselej izgubila ter ob tem ni dosegla niti enega zadetka. Mladi Slovenci vendarle premorejo nekaj zelo obetavnih imen in verjetno se bodo znali zmotivirati, da vknjižijo visoko kvalifikacijsko zmago.

Košarka - VTB LIGA

Khimki Moskva/+9,5/ - CSKA
1
CSKA je na prvih dveh finala nadigral Khimki in zasluženo vodi z 2:0, a njihovi mestni tekmeci se prav gotovo še niso predali, saj so v svoji dvorani precej težje premagljivi, kar je CSKA v tej sezoni že občutil, saj je tu doživel dva poraza. Sprehod CSKA do zmage tokrat ne pride v poštev.

Hokej - ZDA - NHL

Chicago - Tampa Bay
1
Chicago se je s Floride vrnil z eno zmago, tudi na drugi tekmi pa je izgubil le za gol. Ob selitvi finalne serije v vetrovno mesto se je vloga favorita prav tako preselila k Chicagu. Blackhawks bodo storili vse, da obe domači tekmi dobijo in si priigrajo tri zaključne žoge za nov Stanleyjev pokal.

Tenis - ATP - Stuttgart

Dolgopolov – Kohlschreiber
2
V Stuttgartu letos prvič ne igrajo na pesku, temveč travi, kar bo Kohlschreiber verjetno sprejel z odobravanjem. Ob podpori domače publike bi moral Nemec, ki je 28. na lestvici ATP, ugnati Dolgopolova, ki že dolgo ni dosegel opaznega rezultata.