Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Juventus - Barcelona
2
Obe ekipi imata za sabo izvrstno sezono, ki bi jo kronale prav z osvojitvijo lige prvakov. Čeprav je italijanski nogomet v zadnjih letih izgubil na veljavi, Juventusa nikakor ne gre podcenjevati. Torinčani imajo v svoji zasedbi nekaj zares izvrstnih posameznikov z legendarnim Gianomluigiem Buffonom na čelu. A verjetno tudi to ne bo dovolj, da zaustavijo izjemnega Lionela Messija, ki lahkopotek tekme v vsakem trenutku prevesi v korist svojega moštva.

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Argentina - Bolivija
1
Ne glede na to, da Argentinci danes ne bodo nastopili v polni postavi – manjkala bosta Lionel Messi in Javier Mascherano - se z Bolivijo ne bi smeli mučiti. Nenazadnje so tretje reprezentanca sveta, ki igra proti moštvu, ki tekmecem težave večinoma povzorča zgolj na domačem terenu.

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Kolumbija - Kostarika
1
Tekma proti Kostariki bo za Kolumbijo dobrodošel test pred pričetkom južnoameriškega prvenstva. Kljub temu da se bodo izbranci Joseja Pekermana pomerili proti Kostariki, ki je na mundialu v Braziliji prijetno presenetila, so pred današnjim obračunom samozavestni. To seveda ne preseneča, saj izbrano vrsto med drugim sestavljajo Radamel Falcao, Carlos Bacca, Juan Cuardado, Jackson Martinez in James Rodriguez.

Košarka - Hrvaška - 1.liga

Cibona - Cedevita
2
Po prvi tekmi finala hrvaškega prvenstva je Cedevita na izvrstni poti, da osvoji naslov prvaka. Zagrebčani so svoje mestne tekmece povsem nadigrali in na koncu slavili s kar 101:66. Če se bo Cibona danes želela kosati z nasprotnikom, bo morala pokazati bistveno boljšo predstavo, Cedevita pa mnogo slabšo.