Vrhunski slovenski chef Anže Gombač je sprejel povabilo znamke Beko, najhitreje rastoče blagovne znamke bele tehnike v Evropi, da postane njen ambasador. Z veseljem je postal obraz Bekove kuhinjske linije v Sloveniji, saj je navdušen nad Bekovimi pametnimi rešitvami.

Serija kulinaričnih vodnikov

Anže je chef restavracije Evergreen v Smledniku, Caval Group, in velja za enega največjih slovenskih kuharskih mojstrov. Zdaj bo z Bekom razvajal tudi vas. Nekaj slastnih receptov in trikov bo razkril v seriji Bekovih kulinaričnih videovodnikov na blogu Življenje je Beko in poskrbel, da boste tudi sami postali pravi kuharski mojstri. Odlične in zdrave jedi boste še lažje ustvarili s pomočjo Bekovih inovativnih pečic in kuhalnih plošč, saj vam omogočajo veliko izbiro programov in veliko mero ustvarjalnosti.

Poletni recept za čas piknikov

Prvi kuharski obraz Beka Slovenija je med drugim kuhal tudi za ameriškega predsednika Clintona, švedskega in španskega kralja ter za evropske košarkarske ekipe. Na idilični lokaciji golf igrišča Evergreen na Smledniku je posnel video s poletnim receptom, kot nalašč za čas piknikov. V zunanji kuhinji je prikazal pripravo slastnih perutničk in domače omake za žar. Anže je urno vihtel kozice in kuhalnico ter kot vedno užival v kuhanju. Tudi ta recept bo objavljen na Bekovem blogu Življenje je Beko, če bi ga želeli preizkusiti tudi sami.