Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Slovenija - 1. liga

Gorica - Aluminij
1
Kljub trem zaporednim zmagam v prvenstvu se Goričani niso uspeli izogniti srečanjema za obstanek med prvoligaško druščino. A ne glede na to, so zadnje predstave vsekakor pozitivno vplivale na moštvo, ki bo vsaj na prvi tekmi proti Aluminiju zaradi prednosti domačega igrišča v rahli prednosti.

Nogomet - Avstrija - Pokal

Austria - Salzburg
2
Čeprav gre za dvoboj dveh avstrijskih velikanov, vloga favorita v finalu pokala, ki se bo odigral v Celovcu, nedvomno pripada aktualnemu avstrijskemu prvaku Salzburgu. Slednji v prvenstvu nima prave konkurence, zato proti Austrii, ki letos v ligi zaseda sila skromno sedmo mesto, težav ne bi smel imeti.

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Panama - Ekvador
0,2
Predstave Ekvadorja v zadnjem obdobju niso najboljše, a je treba vzeti v zakup, da se je reprezentanca pomerila proti nekaterim močnim ekipam, vključno proti Argentini, Mehiki, ZDA in Braziliji. Pri tem velja omeniti, da je proti največjima južnoameriškima nogometnima velesilama Ekvador v gosteh izgubil zgolj z golom razlike. Proti Panami, ki nima tako močnih tekem, saj večinoma igra proti slabšim srednjeameriškim in karibskim državam, možnosti Ekvadorja za zmago niso slabe.

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Peru - Mehika
1,0
Peru sodi med najslabše južnoameriške reprezentance, ki pa danes vseeno nima slabih možnosti, da premaga Mehičane. Slednji namreč precej bolje kot v gosteh igrajo pred domačim občinstvom. Zadnja tekma med moštvoma se je sicer končala brez zadetkov.