PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Nemčija - 1. liga

Karlsruher-Hamburger SV /dvostranska stava/
2
Obstanek HSV-a med nemško ligaško elito je v interesu večine deležnikov, zato bodo verjetno danes klubu s severa priskočili na pomoč tudi sodniki. Na prvi tekmi je Hamburg pred domačim občinstvom izenačil šele v zadnjih minutah, tokrat pa bo trener Labbadia angažiral tudi zimzelenega Van der Vaarta. V Karlsruheju že hladijo šampanjec, a se mi zdi, da delajo račun brez krčmarja. Kljub vsem težavam, ki so v tej sezoni pestile HSV, ima ta ekipa vseeno kar precej kakovostnih igralcev. Behrami, Djorou, Jansen, Olić in Kačar bodo bržčas poskrbeli, da ne bo prišlo do presenetljivega scenarija.

Nogomet - Mednarodni mladi - SP U-20

20Burma-20Ukrajina /1,5/
2 (=več)
Na prvenstvu mladincev, ki ga letos gosti Nova Zelandija, v skupinskem delu tekmovanja prihaja do velikega kakovostnega razkoraka. Tako je ponoči denimo Nemčija Fidži deklasirala z 8-1, že ob polčasu pa ubogim melanezijcem natresla kar pol ducata golov. PRedstavljam si, da tudi ukrajinski podmladek krepko odstopa od tistega iz Burme in se bo tule že pred polčasom vsaj dvakrat zatresla.

Košarka - Turčija - 1.liga

Fenerbahče U-Pinar Izmir/+5,5/
1
Prva tekma polfinala se je presenetljivo, po podaljšku, končala v korist moštva Pinarya, zaradi česar so jih Obradovićevi fantje najbrž v slačilnici "slišali". Danes pričakujem tekmo, kjer ne bo več heca in gladko zmago domačih. Ta ekipa ima toliko kakovosti, da bi se morala sprehoditi do finala lige, ne pa da si takole dela težave.

Dodaj v moj izbor Tenis - WTA - Pariz dvojice

Hsieh S/Pennet-Husarov/Kania P
1
Hsiehova je lani skupaj s Pengovo osvojila Roland Garros, letos pa nastopa s Pennetto, ki je sem prišla res vrhunsko pripravljena in je sicer danes izpadla med singli, a upajmo, da ji bo za igro dovjic ostalo dovolj moči. S prvima dvema ovirama sta opravili igraje, danes pa imata za nasprotnici dve igralki, ki sta presenetili že z uvrstitvijo v tako pozno fazo tekmovanja.

Tenis - ATP - Pariz

Djokovič N.-Gasquet R.
1
Tole mirne duše lahko uporabite kot par za zapolnitev listka, če potrebujete še tretjega kandidata. Novak bo tole opravil ekspresno, potem pa ga čaka priprava na sredin obračun leta, ko bo pokazal, ali je res zrel, da na Chartrierju končno prevzame žezlo.