Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Italija - 1.liga

Roma - Palermo
1
Roma si je v prejšnjem krogu zagotovila naslov italijanskega podprvaka. Rimljani so premagali velikega mestnega tekmeca Lazio in na pomembnem srečanju zabeležili četrto zmago na zadnjih petih tekmah. Sinovi volkulje so v zaključku sezone v precej boljši formi od Palerma, ki zaseda sredino lestvice,zato jim današnja zmaga pred domačimi navijači ne bi smela uiti.

Nogomet - Italija - 1.liga

Sampdoria - Parma
1,0
Kljub temu da so predstave Sampdorie v zadnjih krogih vse prej kot bleščeče, moštvo zaseda visoko sedmo mesto. Zadnji tekmec Sampdorie v sezoni bo Parma, ki se poslavlja od elitne italijanske lige. Ne glede na to je moštvo iz severne Italije letos presenetilo že marsikaterega tekmeca, zato previdnost domačih ne bo odveč.

Nogomet - Mednarodni mladi - Kvalifikacije za EP U19

19Gruzija - 19Portugalska
2
Portugalci so se vselej ponašali z nadarjenim podmladkom, nič drugače ni niti dandanes. Če ne bo presenečenj, se bo reprezentanca v skupini 1 za prvo mesto udarila s sosedo Španijo. Proti Gruzijcem tako danes ne gre pričakovati poraza, sploh če vemo, da je domačin brez zmage že zadnja štiri srečanja.

Nogomet - Poljska - 1. liga

Lech Poznan - Pogon Szczecin
1
Pogon Szczecin je v zadnjem obdobju Lechu povzočal nemalo težav, saj so se zadnje štiri tekme končale brez zmagovalca. Vodilno moštvo poljskega prvenstva ima danes idealno priložnost, da prekine niz remijev in končno vpiše zmago, saj so gosti z neodoločenim izidom in štirimi porazi na zadnjih petih tekmah v izrazito slabi formi.