PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Tenis - ATP - Pariz

Rosol L.-Gabashvili T.
2
Kdo bi si mislil, da bosta ta dva uvrščena med najboljših 32 in to brez izgubljenega niza. Imata tudi bogato medsebojno preteklost (3:3), sam pa bi nekoliko več možnosti za zmago namenil Rusu, kajti v izmenjavah se mi vendarle zdi manj nagnjen k delanju nevsiljenih napak, čeprav ima pa Rosol boljši servis. Bomo videli, kaj bo ponudilo zgodnje dopoldne. Vsekakor se tole ne bo končalo po treh nizih.

Tenis - ATP - Pariz

Monfils G.-Cuevas P./+1,5/
2
Monfils je rojaku Roger Vasselinu oddal niz, Schwartzmanu nato že dva, tule pa bi utegnil imeti še nekoliko več težav, kajti Urugvajec je zelo žilav nasprotnik, ki ima od letos po en finale in eno turnirsko zmago na turnirjih s peščeno podlago. Resda ga je v Carigradu nekoliko mučila poškodba igralne roke, toda to je sedaj že preteklost. EDen izmed najboljših enoročnih backhandov trenutno na turneji bi lahko Francozom pokvaril dan.

Tenis - ATP - Pariz dvojice

Cermak/Vesely-Bolelli/Fognini
2
Branilca naslova iz Melbourna sta v Parizu začela dobro, je pa res, da domačina Couacaud in Halys še nista bila pravi test. Tudi Čermak in Vesely sta imela z Bedenetom in Ramosom relativno lahek posel, tokrat pa ju verjetno čaka slovo od tekmovanja, kajti Italijana vidim kot enega izmed parov, ki se lahko uvrsti celo spet v finale. Oba sta v dobri formi in se tako na igrišču, kot izven njega izvrstno ujameta.

Tenis - Mednarodni - mešane dvojice

Lim A./Chardy J-Svitoli/Murray
2
Alize Lim in Jeremy Chardy sta par tudi izven teniških terenov, vendar pa to še ne pomeni, da igrata tako dobro, kot se razumeta. Svitolina in Murray sta tule združila moči, potem ko ju je zbližal trener Ukrajinke, Iain Hughes. Glede na to, da Elina poseduje precej več kakovosti, kot domačinka, Murray pa je specialist za igro dvojic, se mi zdi logično napredovanje Ukrajinke in Britanca.

Tenis - WTA - Pariz

Suarez Navarro C.-Pennetta F.
1
Carla je v Pariz letos prišla brezhibno pripravljena in z okrepljeno samozavestjo, saj je pred tem igrala finale Rima. Tule je zaenkrat ena izmed redkih favoritinj, ki v uvodnih dveh krogih ni imela niti malo težav in v trentunih razmerjih moči vidim za Pennetto res maloc možnosti za uspeh.