Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Italija - 1.liga

Lazio - Roma
0
Čeprav bosta ekipi odigrali predzadnji krog italijanskega prvenstva, zna prav današnja tekma odločiti o tem, kdo bo ligo sklenil z nazivom državnega podprvaka. Trenutno drugo mesto zaseda Roma, a njena prednost pred mestnim tekmecem znaša pičli dve točki. Sinovi volkulje so v nekoliko boljši formi od Lazia, a bo imel slednji številčnejšo podporo s tribun. Zadnja dva medsebojna srečanja sta se sicer končala z remijem, podoben scenarij pa je zelo verjeten tudi tokrat.

Nogomet - Danska - 1.liga

Silkeborg - Randers
2
Čeprav je Silkeborg domačin, kvota za njegovo zmago tokrat znaša kar 5,00. A to pravzaprav sploh ni presenetljivo, saj ima po 30 odigranih prvenstvenih krogih le dve zmagi in je daleč najman konkurenčna ekipa v ligi. Četrtouvrščeni Randers, ki se poteguje za nastop v evropski ligi, bi moral danes zanesljivo osvojiti vse tri točke.

Nogomet - Rusija - 1.liga

CSKA Moskva - Rubin Kazan
1,0
Čeprav moštvi možnosti za zmago v prvenstvu nimata več, saj je slednjega pred osmimi dnevi že osvojil Zenit, bo tekma še kako zanimiva. Precejšnjo motivacijo bodo danes imeli zlasti nogometaši Rubina, ki lovijo četrto mesto, ki še vodi v Evropo. A naloga ne bo lahka, saj je Rubin do sedaj v gosteh zmagal le petkrat, povrhu pa je CSKA na zadnjih petih tekmah nanizal štiri zmage.

Košarka - ZDA - NBA

Houston - Golden State
2
Po treh odigranih tekmah postaja jasno, da Houston ni kos izvrstni ekipi Golden Stata. To je postalo še posebej očitno na zadnji tekmi, ko je Golden State rakete pred njihovim občinstvom ponižal s kar 115:80. Ob tako dominantni predstavi gostov, je malo verjetno, da so James Harden in druščina našli recept za zaustavitev letos zares izvrstnega tekmeca.

Tenis - ATP - Pariz

Daniel T. - Verdasco F.
2
Igralca bosta sploh prvič prekrižala loparje, vseeno pa dvoma o zmagovalcu ne bi smelo biti. Fernando Verdasco namreč velja za specialista na pesku, povrhu pa je na lestvici ATP kar 130 mest višje od njegovega današnjega tekmeca iz Japonske.